Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sisteme de jgheaburi si burlane Devorez
26 lei
Brand
Devorex
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Jgheaburi si burlane Devorez

In anul 2005 Devorex Ltd. incepe pentru prima oara productia sistemului de jgheaburi si burlane sub brandul Devorex CLASSIC. In urmatorii ani acest sistem este perfectionat, ajungand sa fie foarte apreciat de cumparatori si de parteneri.

Calitatea produselor este recunoscuta pe plan mondial, DEVOREX obtinand medalia de aur la Targul Tehnic International din Plovdiv, in toamna anului 2007.Aceasta medalie constitue recunoasterea internationala a calitatii produselor DEVOREX.

Sistemul de jgheaburi si burlane DEVOREX este produs in fabrica din Bulagaria, folosind cea mai noua tehnologie, iar materia prima este importata din Europa de Vest. Intregul proces de productie este complet automatizat si standardizat.

Avantaje sistem DEVOREX

1.Rezistenta ridicata la impact chiar si la temperaturi extreme.
Sistemul de jgheaburi si burlane DEVOREX rezista la impact chiar si la temperaturi de -35 pana la +65 C.
2.Sistemul de jgheaburi si burlane DEVOREX este 100% reciclabil.DEVOREX este un sustinator al proiectului VINYL 210.
3.Culorile rezistenta in timp datorita integrarii pigmentilor in material.
4.Instalare facila cu un siscur click.Sistemul DEVOREX nu necesita aparate speciale si poate fi instalat chiar si de cei fara experienta.
5.Sistemul DEVOREX este conceput pentru a rezista la actiunea razelor ultraviolete.
6.Designul clasic al sistemului DEVOREX, imbogateste arhitectura casei dumneavoastra.
7.Datorita grosimii de 2.5 mm, jgheabul DEVOREX este cu aproximativ 90% mai rezistent decat produsele similare ale competitorilor.
8.Toate elementele sistemul sunt dotate cu garnituri din silicon pentru o hidroizolatie marita, precum si pentru a compensa dilatarea sau comprimarea polimerului.
9.Datorita tehnologiei avansate de productie, sistemul DEVOREX de jgheaburi si burlane este foarte rezistent la actiunea agentilor chimici. Sistemul DEVOREX este ignifug.
10.Toate partile componente ale sistemului DEVOREX de jgheaburi si burlane se livreaza in cutii de carton, pentru a preveni loviturile accidentale, astfel incat produsele sa ajunga la clienti in cele mai bune conditii.
11.Datorita perfectionarii continue a polimerului, sistemul DEVOREX are o durata de viata de peste 50 de ani.

Pentru informatii suplimentare va rugam contactati-ne la numarul de telefon: 021.255.66.06
Din Gura in Gura