Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Utilaje Constructii Intercom Srl

Impreuna catre succes!
0748980390, 0749159519

Statie preparare asfalt

Asphalt Technologies
Model:
Asphalt Technologies
In Stock
Telefon:
0748980390
 

Detalii produs

Reprezentant unic in Romania Asphalt Techonologies Italia
Va ofera:

Statiile ASPHALT TECHNOLOGIES ce sunt proiectate si construite pentru a avea chiar si in conditii foarte dificile, o functionalitate maxima, consumuri cat mai reduse si eficacitate maxima; totul cu respectarea celor mai severe norme internationale in materie de siguranta si mediu inconjurator.

In ceea ce priveste predozatoarele, fiecare compartiment poate avea o capacitate utila de la 8 la 30 mc iar toate partile care sunt supuse uzurii normale sunt realizate din otel cu grad ridicat de rezistenta la abraziune si la coroziune.

Cilindrii uscatori sunt realizati din otel special care garanteaza durata de viata a acestora. Inelele exterioare din otel de inalta rezistenta sunt fixate ulterior prin intermediul unor suporti cu compensare termica. Suprafetele de contact ale rotilor sunt tratate termic prin calire inductiva. Paletele interne sunt realizate din oteluri speciale rezistente la caldura si fixate pe cilindru prin suruburi si au fost realizate din profil de dimensiuni variabile pentru obtinerea celui mai inalt randament termic.

Arzatoarele presurizate perfect automate garanteaza un ridicat  randament termic si datorita versatilitatii lor pot fi folosite cu combustibili lichizi, gazosi sau micsti.

Actualele elevatoare cu cupe folosite de ASPHALT TECHNOLOGIES sunt rezultatul unei lungi experiente in ridicarea agregatelor la cald: cupele din otel sunt ranforsate  cu profile antiuzura, lanturile si rolele sunt calite; rotile motrici din otel au sectoare interschimbabile; structura mobile complet etansa din otel.

In vederea sigurarii unei bune selectari a agregatelor, ASPHALT TECHNOLOGIES utilizeaza ciururile cu plan inclinat.

Buncarul de stocare este complet izolat cu fibra de azbest si acoperit cu panouri din tabla pe interior prevazut cu un sistem sub forma de saci in vederea protejarii partilor supuse uzurii normale eliminand astfel clasicele table de protectie.

Pe grupul static de cantarire se utilizeaza dozele tensiometrice, tehnologie unamim recunoscuta drept cea mai afidabila, simpla si precisa.

Rezervoarele de bitum sunt proiectate si construite pentru obtinerea maximului de randament si o scazuta pierdere termica.

Filtrarea se realizeaza pe uscat prin utilizarea sacilor filtranti din tesatura textile (NOMEX sau DRALON). Gradul ridicat de retinere a pulberilor in cazul sacilor filtranti utilizati permite respectarea celor mai severe norme in vigoare.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Utilaje Constructii Intercom Srl
Persoana de contact: Claudiu Rosca
Adresa: Str. D.Cantemir, Nr. 5/2
Localitate: Focsani
Judet: Vrancea
Telefon: 0748980390
Telefon mobil: 0749159519
Fax: 0237222331

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi