Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
2.00
2 stars: Prost
1 pareri

Instalatii imprastiat sare si nisip

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Instalatii imprastiat sare si nisip si versiuni combinate granule - solutie

Sunt configurate in numeroase variante cu urmatoarele caracteristici:

•Trei tipuri diferite de alimentare : snec cu spira din otel cu pas variabil, banda din cauciuc cu arbore cu palete pentru spargere si banda cu lant prevazut de asemenea cu arbore cu palete pentru spargere.

• Sapte modele;
• Sase tipologii de actionare.
• Peste 70 de accesorii disponibile.
Sistemul de imprastiere cu difuzor central “presiune zero”.

Grupul inovativ de imprastiere este proiectat pentru obtinerea rezultatelor maxime, atat in folosirea materialelor solide cat si pentru folosirea combinata a materialelor solide si lichide. Datorita folosirii acestui sistem caderea lichidului, datorita iesirii cu presiune zero, nu permite imprastierea neuniforma a acestuia indiferent de conditiile de dozare si de viteza vehiculului.

Difuzorul central a fost proiectat tocmai pentru amestecarea optima a lichidului cu materialul solid pe toata suprafata discului pentru distributia omogena a materialului imprastiat pe suprafata stradala in orice conditii de asimetrie si turbulente cauzate de vehicul.

In functie de sistemul de alimentare, dimensiunile de transport si lungimile platformelor camioanelor, aceste modele au fost proiectate pentru diverse capacitati de la 4 la 9 mc si 2200 – 3000 l solutie, dar acestea pot varia in functie de cerintele clientului.

Actionarea hidraulica – se preteaza la caracteristici minime de 35 l/min si maxime de 80 l/min si 180 bar.
Actionarea cu motor diesel  bicilindric cu pornire electrica, putere 19 CP cu racire si aer, in alternative si putere de 20/26 CP pentru racire cu lichid.

Nivel de zgomot 75 dbA.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura