Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Calitate la un pret minim

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Silozuri metalice cereale

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
European
Out Of stock
Descriere
Silozurile metalice pentru cereale cu podea plana sau palnie conica sunt fabricate in cea mai noua si mai moderna fabrica de silozuri din Europa.

Intrucat vechea capacitate de productie era insuficienta pentru cererea mare de silozuri metalice pentru cereale, s-a construit o fabrica noua, moderna, complet automatizata si robotizata.

O componenta importanta a intregului poces de fabricatie a silozurilor metalice pentru cereale este procurarea materiei prime avand calitate corespunzatoare.

Fabricarea propriu-zisa incepe cu realizarea pieselor semifabricate cu ajutorul unor utilaje automatizate.

Operatiunile de asamblare a diferitelor componente si semifabricate sunt realizate de catre roboti.

Montajul la fata locului a acestor silozuri metalice pentru cereale intr-un produs finit, livrat la cheie este sarcina echipelor noastre de specialisti.

Aducem in Romania tehnologia si intreg bagajul de cunostinte adunate de-a lungul timpului la compania din strainatate, pe care dorim sa le punem in aplicare la noi acasa.

Silozurile pentru cereale, elevatoarele pentru cereale, transportoarele pentru cereale, snecurile pentru cereale, selectoarele (curatitoarele) pentru cerealele si uscatoarele pentru cereale sunt importate de la companii specializate in productia de astfel de utilaje.

Proiectul de executie, fabricarea materialelor anexe, a structurilor metalice si asamblarea tuturor utilajelor la fata locului intr-un produs finit livrat la cheie reprezinta obiectul nostru de activitate.

Astfel, am reusit pentru clientii nostrii sa adunam intr-un tot unitar cele mai bune si mai moderne utilaje existente la momentul actual pe piata, pe care noi le asamblam si pentru care noi ne asumam responsabilitatea in ceea ce priveste buna lor functionare.

Apeland cu incredere la noi, veti avea garantia lucrului bine facut la un pret de cost minim.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura