Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Calitate la un pret minim

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Silozuri metalice cu fund plan pentru cereale

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
European
Out Of stock
Descriere
Silozurile metalice cu fund plan pentru depozitare cereale sunt fabricate de un mare producator european, specializat in productia de silozuri pentru cereale.

Silozurile pentru depozitarea cerealelor pot fi de doua feluri, si anume silozuri metalice pentru depozitare cereale cu fund conic sau silozuri pentru cereale cu fund drept. Silozurile pentru cereale sunt dotate cu sisteme de ventilatie a cerealelor comandate de sisteme electronice de urmarire a temperaturii din interiorul silozului pentru cereale.

In functie de spatiul disponibil sau preferinte, putem avea baze de cereale cu silozuri metalice pentru cereale montate pe unul sau mai multe randuri, dar pot fi si depozite de cereale cu silozuri pentru cereale montate in grupaj.

Silozurile metalice cu fund plan pentru cereale sunt foarte bine etansate, stabile si pot fi dotate cu scari interioare-exterioare, usi de vizitare, sisteme de ventilatie respectiv racire si o multitudine de senzori electronici pentru determinarea nivelului sau a temperaturii produsului depozitat, etc.

Silozurile metalice cu fund plan pentru depozitare cereale sunt construite din piese cilindrice, fabricate din tabla de otel laminat cu profil sinusoidal, zincat la cald. Aceste piese componente ale silozurilor pentru cereale sunt asamblate cu suruburi.

Zincarea tuturor componentelor silozurilor pentru cereale cu fund plan este de 450g/mp.

Diametrele silozurilor metalice cu fund plan pentru cereale sunt cuprinse intre 4.600 mm si 32.080 mm, iar inaltimile acestor silozuri metalice pentru depozitare cereale sunt cuprinse intre 5.870 mm si 27.340 mm.

Silozurile metalice pentru cereale au cadru din otel cu stabilitate ridicata, intarituri laterale, scari de acces, sistem de aerisire si acoperis etansat impotriva umiditatii.

Silozurile metalice pentru depozitare cereale cu fund drept (autoportant) avand cadru din otel/beton au capacitati in functie de cerinte incepand de la 80 mc pana la 17.081 mc, ceea ce inseamna o capacitate de la 60 tone la 12.810 tone pentru stocarea cerealelor cultivate in Romania, plantelor tehnice (uleioase), produse granulate (ex. zahar).

Silozurile metalice pentru depozitare cereale sunt prevazute cu canal de golire conic sau sisteme de autogolire speciale cu snecuri sau elevatoare.

In functie de cerinte, silozurile metalice cu fund plan pentru depozitare cereale pot fi echipate cu podea avand sistem de aerisire si ventilatie.

Dupa necesitate, sistemele de aerisire ale silozurilor metalice cu fund plan pentru cereale pot fi combinate si cu agreagte de racire, ventilatoare de aerisire comandate electronic sau chiar cu racirea ulterioara a cerealelor.

Putem avea silozuri pentru cereale cu fund plan care pot fi echipate cu multe alte dispozitive auxiliare pentru o stocare a cerealelor in conditii de siguranta si de calitate.

Oricare ar fi modalitatea de instalare a silozurilor pentru cereale, dispozitivele auxiliare si cele pentru transport fabricate de un cunoscut producator european, contribuie la o depozitare automatizata care necesita foarte putina forta de munca si pierderi minime.

Profesionalismul echipei noastre, calitatea lucrurilor pe care le declaram finalizate si multitudinea de referinte sunt un atuu in plus pentru a va convinge ca silozurile noastre pentru cereale sunt cea mai buna alegere.

Va asteptam si pe Dumneavoastra sa ne contactati pentru inceperea unui parteneriat serios in domeniul uscarii - selectarii - depozitarii cerealelor.

E-mail: useprest@gmail.com

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura