Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Useprest

Calitate la un pret minim
0724674768,

Silozuri pentru depozitare cereale

European
Model:
European
Out of stock
Telefon:
0724674768
 

Detalii produs

Silozurile pentru cereale utilizate de noi sunt fabricate de un mare producator european, specializat in productia de silozuri pentru cereale.

Silozurile pentru cereale pot fi cu baza conica sau silozuri pentru cereale cu podea plana. Silozurile pentru cereale sunt dotate cu sisteme de ventialtie a cerealelor comandate de sisteme electronice de urmarire a temperaturii din interiorul silozului pentru cereale.

In functie de spatiul disponibil sau de preferinta clientului nostru, silozurile pentru cereale pot fi montate pe unul sau mai multe randuri, dar pot fi si depozite de cereale cu silozuri pentru cereale montate in grupaj.

Silozurile pentru cereale utilizate de noi sunt foarte bine etansate, stabile si pot fi dotate cu scari interioare-exterioare, usi de vizitare, sisteme de ventilatie respectiv racire si o multitudine de senzori electronici pentru determinarea nivelului sau a temperaturii produsului depozitat, etc.

Silozurile pentru cereale sunt construite din piese cilindrice, fabricate din tabla de otel laminat cu profil sinusoidal, apoi zincat la cald. Aceste piese componente ale silozurilor pentru cereale sunt asamblate cu suruburi.

Diametrele silozurilor pentru cereale sunt cuprinse intre 4.600 mm si 24.440 mm, iar inaltimile acestor silozuri pentru cereale sunt cuprinse intre 4.560 mm si 18.240 mm.

Silozurile pentru cereale au cadru din otel cu stabilitate ridicata, intarituri laterale, scari de acces, sistem de aerisire si acoperis etansat impotriva umiditatii.

Silozurile pentru cereale cu fund drept (autoportant) sau conic avand cadru din otel/beton au capacitati in functie de cerinte incepand de la 80 mc pana la 9.517 mc, ceea ce inseamna o capacitate de la 60 tone la 7.137 tone pentru stocarea cerealelor cultivate in Romania, plantelor tehnice (uleioase), produse granulate (ex. zahar).

Silozurile pentru cereale sunt prevazute cu canal de golire conic sau sisteme de autogolire speciale cu snecuri sau elevatoare.

In functie de cerinte, silozurile pentru cereale pot fi echipate cu podea avand sistem de aerisire.

Dupa necesitate, sistemele de aerisire ale silozurilor pentru cereale pot fi combinate si cu agreagte de racire, ventilatoare de aerisire comandate electronic sau chiar cu racirea ulterioara a cerealelor.

Silozurile pentru cereale pot fi echipate cu multe alte dispozitive auxiliare pentru o stocare a cerealelor in conditii de siguranta si de calitate.

Pentru incarcarea mai facila in utilajele de transport, recomandam silozuri pentru cereale cu baza conica, asezate pe o structura metalica avand o inaltime care permite intrarea camioanelor sub siloz. Acest tip de siloz l-am denumit siloz sau rezervor de tranzit si permite incarcarea unui camion in cateva clipe. silozul de tranzit este dotat la partea inferioara cu un inchizator culisant care permite controlul incarcarii utilajului de transport.

Oricare ar fi modalitatea de instalare a silozurilor pentru cereale, dispozitivele auxiliare si cele pentru transport fabricate de un cunoscut producator european, contribuie la o depozitare automatizata care necesita foarte putina forta de munca si pierderi minime.
Descarca informatii suplimentare

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Useprest
Persoana de contact: Burnich Sergiu
Adresa: Strada Tiglariei, Nr. 17
Localitate: Covasna
Judet: Covasna
Telefon: 0724674768
Website: http://www.uscatoare-cereale.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi