Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Calitate la un pret minim

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Silozuri pentru cereale

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Vindem din stoc sau la comanda silozuri cu capacitati mari sau mici,silozurile noastre pot fi montate pe un rand sau grupate.

Tehnologia noastra se poate adapta foarte flexibil la posibilitatile dumneavoastra.
Piese cilindrice fabricate din tabla de otel laminat cu profil sinusoidal, zincate si asamblate cu suruburi.Diametre de la 4,60 m pana la 32,08m si inaltimi de la 5,87m pana la 27,34m. Cu baza dreapta sau conica si capacitate in functie de cerinte incepand de la 80 m3 pana la 17.081 m3, ceea ce inseamna o capacitate de la 60t pana la 13.600t pentru stocarea cerealelor, plantelor tehnice sau a altor produse granulare.

Cadru din otel avand stabilitate ridicata, cu intarituri laterale, scari de acces, acoperis etansat impotriva umiditatii si sisteme de aerare comandate manual sau electronic. Console si suporti speciali pentru echipamentele de transport. Dupa necesitate se pot combina si cu agregate de racire, ventilatoare de acoperis sau multe alte dispozitive auxiliare pentru o stocare in siguranta.

Tehnologia noastra va sta la dispozitie pentru a depozita produsele timp indelungat, in cele mai bune conditii. Silozurile pentru cereale de tip SYMAGA sunt foarte bine etansate, stabile si pot fi dotate cu scari interioare-exterioare, usi de vizitare, sisteme de aerare sau racire cu senzori electronici pentru determinarea nivelului sau a temperaturii produsului depozitat.

Silozurile, noi le asamblam la fata locului avand garantia lucrului bine facut, cu echipamente de cea mai buna calitate.

Pentru oferte sau alte informatii, stam la dispozitia dumneavoastra la orice ora.
www.uscatoare-cereale.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura