Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Economic Srl

Iepuri de rasa
0767246260, 0767246260

Despre noi

Trimite mesaj
Numele meu este David Cristian si cresc din pasiune iepuri, si nu orice rasa, ci rasa urias. Animalutele mele s-au inmultita�� ghiciti voi cum: hai ca va spun, ca iepurii! Si, cum nu mai am spatiu in crescatorie, m-am gandit sa-i pun de vanzare. Asa a luat nastere acest site!

Din partea mea veti primi intotdeauna:
* Iepuri de rasa - tatuati si vaccinati
* seriozitate
* calitate

Rasa s-a format in Belgia si Germania prin selectia iepurilor din rasa Urias Belgian si este de talie mai mica decat rasa din care provine, greutatea medie fiind de 6-7 kg.

Cu un ritm de acumulare record, de 40 de grame pe zi si 1,2 kg pe luna, iepurii din aceasta rasa pot ajunge in numai opt luni la varsta maturizarii, la o greutate de 12 kilograme, avand o durata medie de viata de cinci ani.

Aspect exterior la rasa urias german: capul la masculi este rotunjit si la femele mai alungit; gatul la masculi este fara salba, la femele insa se poate intalni o usoara salba; urechile au o lungime de cca 18-20 cm, cu varfurile rotunjite; corpul cilindric, voluminos si bine legat; culoarea blanii este alba sau baltata cu par des, scurt si matasos, iar pielea nu prezinta pigment.

Iepuroaicele duc la termen 2-3 gestatii pe an. Prolificitatea medie este de 5-7 pui la fatare si ating maturitatea sexuala la cca 10 luni. Greutatea la nastere a puilor este de 55g.
Produse si servicii:
iepuri de rasa, rasa Urias German, rasa Fluture German, rasa Berbec German, rasa Uriasul Belgian, tatuati, vaccinati
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2000

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Economic Srl
Persoana de contact: David Cristian
Adresa: CARTIU
Localitate: Turcinesti
Judet: Gorj
Telefon: 0767246260
Telefon mobil: 0767246260