Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Up! Cleaning

Servicii Curatenie Bucuresti
0754470161,

Despre noi

Trimite mesaj
Suntem UP! Cleaning si avem obiectivul de a iti oferi servicii de curatenie de inalta calitate si de a te ajuta sa-ti folosesti timpul pentru familie si activitatile care iti aduc satisfactie. UP! Cleaning este o echipa tanara si entuziasta pregatita sa faca din curatenie o experienta placuta.

Fie ca e vorba de caminul tau, sediul tau, de tapiterii sau de automobilul tau, te poti baza pe noi. Iti stam la dispozitie cu servicii precum: curatenie generala, curatenie de intretinere, curatenie dupa constructori, curatare tapiterii textile si din piele sau detailing auto/moto la dommicliu. In misiunea noastra ne stau alaturi aparatura profesionala Karcher, detergenti bio marca Amway si produse profesionale de curatare fara apa Prolong. Echipati cu toate acestea ne straduim sa oferim servicii ce le aduc satisfactie atat clintilor nostri cat si noua.

Pentru aceasta nu uitat cat de important este factorul uman in atingerea acestui obiectiv si ne-am propus ca atentia pentru detalii, seriozitatea si profesionalismul sa nu ne lipseasca niciodata.
Produse si servicii:
servicii de curateni pentru casa si birou, curatare tapiterii textile si din piele(fotolii,canapele,etc.), detailing auto si moto
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2013

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Up! Cleaning
Persoana de contact: Crisan Catalin
Adresa: Ritoride 20
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0754470161