Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Unimob Design Srl

0722.649.322, 0722.649.322

Despre noi

Trimite mesaj
UniMob are o experienta vasta in productia mobilierului la comanda. Astfel, va poate oferi solutii complete atat pentru amenajarea locuintei, spatiului de birouri cat si pentru amenajarea spatiului comercial.

In toti acesti ani ne-am specializat atat in  productia de mobilier casnic cat si a mobilierului comercial, am creat, proiectat si adaptat nevoilor pietei fiind la curent cu tendintele si accesoriile nou aparute.

Folosim o gama variata de culori, texturi, accesorii si materiale de calitate astfel incat, sa putem oferi clientilor nostri garantia unui lucru bine facut.

De-a lungul timpului, am dobandit experienta nu numai in fabricarea mobilei ci si in montarea gips-ului carton, a finisajelor interioare si instalatiilor sanitare, astfel incat, clientul poate opta pentru o amenajare totala a locuintei sau a spatiului comercial.

UniMob a colaborat atat cu persoane fizice si juridice, cat si cu companii nationale si multinationale reusind astfel, sa satisfaca cerintele si exigentele celor mai pretentiosi clienti.
Produse si servicii:
mobilier la comanda
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2003

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Unimob Design Srl
Persoana de contact: Petrescu Ruxandra
Adresa: Sos. Dudesti Pantelimon, Nr. 44
Localitate: Bucuresti Sectorul 3
Judet: Bucuresti
Telefon: 0722.649.322
Telefon mobil: 0722.649.322
Website: http://www.unimob.ro