Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Unidata Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Imprimanta Fargo Persona C30 pentru carduri PVC
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Persona C30 este o imprimanta extrem de modulara si compacta, cu operare foarte simpla, si care necesita un volum de cunostinte si mentenanta foarte redus, accesibile practic oricarei persoane.

C30 tipareste in tehnologie Direct-to-Card Dye-Sublimation si resin thermal transfer (Full Color sau Monocrom) : imagini de calitate fotografica, text, logo-uri, coduri de bare, semnaturi.
Atat ribbonul cat si rola de curatare a cardurilor sunt integrate intr-un cartus compact, all-in-one, a carui incarcare este extrem de simpla: se deschide capacul frontal, se introduce cartusul, se inchide panoul frontal si imprimanta este gata de functionare.

Pentru imprimanta Persona C30, FARGO ofera posibilitea reducerii costurilor de tiparire full-color cu 40%, in situatiile in care nu este necesara tiparirea color a intregii suprafete a cardului, ci numai pe o portiune a ei (la tiparirea a 50% din suprafata unui card, jumatate din cartusul de ribbon color full-panel ramane neutilizat).

Este cazul personalizarii full-color (imagini, foto, texte, coduri de bare) a cardurilor pre-printate offset. Pentru astfel de situatii, FARGO pune la dispozitia utilizatorilor, riboane full-color (YMCKO) Half-Panel.

Optiunea de printare dual-sided confera imprimantei posibilitatea de a reduce timpul de producere a cardurilor prin intoarcerea automata a cardului in imprimanta si tiparirea ambelor fete dintr-o singura trecere.

Optiunea de encodare a pistei magnetice confera imprimantei  un argument in plus pentru alegerea acestui model.
Din Gura in Gura