Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Ultra Factor S.r.l.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Imprimanta etichete Godex G300
271 €
Brand
Godex G300
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Pentru cazurile in care aveti de realizat un volum mic sau mediu de etichete, insa se impune ca acestea sa aiba o buna rezistenta in timp, sau o latime mai mare de 54mm, va recomandam imprimanta Godex G300, model ce poate imprima si cu ribon pe o latime de maxim 108mm. Si acest model beneficiaza de dotari standard de exceptie, la un pret mai mult decat avantajos.

     Pachetul pentru acest model este format din:

imprimanta Godex EZ G300, care este insotita de o procedura de instalare si un ghid de instalare in limba romana;
CD cu drivere si software pentru designul si tiparirea etichetelor, care are posibilitate de a-si prelua informatiile din baze de date de tip xls, mdb, dbf;
cablu de alimentare + alimentator;
cablu de date USB;
rola de etichete si ribon de test.

     Foarte important este si faptul ca in dotarea standard, si aceasta imprimanta este dotata cu port de RETEA, laolalta cu posibilitatea de conectare pe port USB sau SERIAL (RS232).

     BONUS: realizarea unei etichete generale personalizate, pe baza careia sa va creati urmatoarele modele.

     ... toate acestea la pretul de 219 Euro + TVA.

     Avand posibilitatea de a imprima cu ribon, acest model poate realiza etichete ce au o rezistenta ridicata in timp, sau la factori externi.

     Atentie! Imprimanta nu este restrictionata la utilizarea unui singur model de etichete, la cerere va putem furniza din stoc mai multe dimensiuni. Consumabilele utilizate sunt universale, se gasesc in permanenta pe stoc, cu preturi incepand de la 0.40 euro pentru 1000 de etichete!


     Pe piata exista diverse alte marci de imprimante, care insa sunt restrictionate in ceea ce priveste consumabilele. Cu alte cuvinte, utilizatorul este obligat sa achizitioneze consumabile originale, disponibile la preturi mult mai ridicate fata de cele universale. Alegeti o imprimanta cu consumabile universale, in locul uneia care este restrictionata la anumite dimensiuni, deoarece costul intretinerii, dar mai ales al consumabilelor pentru o astfel de imprimanta, este mult prea ridicat.


     Garantia imprimantei este de 2 ANI, iar durata medie de utilizare este de 5 ANI.
Din Gura in Gura