Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Sc 2 E-prod Srl

0784344424, 0744346209, 0723227350

Ulei de susan

Pe stoc:
Da
Telefon:
0784344424, 0744346209
Pret:
10 lei
 
 

Detalii produs

Ulei de susan 100ml = 10lei
Ulei de susan 200ml = 16 lei
Ulei de susan 250ml = 20 lei
Ulei de susan 500ml = 35 lei

Ingrediente: ulei din seminte de susan extra virgin.

Comandati telefonic la: 0744346209 sau la 078434442
Transport: GRATUIT
(pentru comenzi mai mari de 300 lei)
Livrare in toata tara: 24-48 ore 14 zile drept de retur Plata la livrarea comenzii.

Ulei pur, obtinut prin metoda presarii la rece, din seminte atent selectionate, netratate termic sau chimic. Extras printr-o tehnologie bio unica, conceputa de noi special pentru a pastra integral toate elementele nutritive ale semintelor crude.

Produsul se livreaza proaspat, fabricat de maxim o saptamana.

Termen de garantie: 1an de la data fabricatiei.

Alegeti gramajul si comandati chiar acum.
Acest aliment dens si bogat este folosit de peste 5000 de ani. Desi nu este foarte popular in zilele noastre, a fost cel mai cautat produs dupa petrol, in India Antica. Uleiul de susan este utilizat in medicina ayurvedica, fiind considerat unul dintre cele mai bune si mai pretioase uleiuri, cu beneficii uimitoare.

Caracteristici
Uleiul de susan are o culoare aurie deschisa, gust plin si bogat, cu miros placut de seminte si o viscozitate medie.

Valori nutritive
Uleiul de susan este bogat in vitaminele A, B, E, acid folic, lecitina, antioxidanti. El contine si acizi grasi mononesaturati si polinesaturati si minerale, precum calciu, mangan, potasiu, cupru, magneziu, zinc.

Beneficii
Uleiul de susan tine organismul departe de boli si ofera beneficii imense pentru piele, par dinti si oase. Are proprietati antidepresive, antivirale, antifungice, antioxidante si antiinflamatoare. Protejeaza organismul impotriva unor tipuri de cancer precum: tumori cerebrale, cancer de colon, ovarian, pulmonar, cancer de prostata, cancer de piele, leucemie.

Regleaza nivelul de colesterol din sange, imbunatateste sanatatea sistemului digestiv si cardiovascular. Previne diabetul, ofera protectie impotriva radiatiilor. Uleiul de susan este foarte util in probleme respiratorii, reumatism si boli renale.

A fost demonstrat ca uleiul de susan presat la rece indeparteaza placa bacteriana si tartrul. El previne respiratia urata, intareste gingiile si inalbeste dintii. Aceste beneficii se obtin prin tehnica numita mestecarea uleiului sau oil pulling, cum este cunoscuta in limba engleza.

Cosmetica

Uleiul de susan este un remediu extraordinar pentru ingrijirea pielii si a parului. Se foloseste cu succes si in cabinetele de masaj, ca baza pentru uleiul de masaj. Se pot adauga in functie de scopul masajului, uleiuri esentiale de ienupar, pin, salvie, precum si alte uleiuri presate la rece Cardinal. Dintre acestea recomandam ulei de nuca, de in, din germeni de grau, de samburi de struguri, de soia.

Toate aceste combinatii in diferite formule, conduc la obtinerea de tipuri diferite de ulei de masaj. Ele pot fi folosite pentru revigorarea corpului, pentru refacerea picioarelor obosite sau umflate, dar si pentru revigorarea pielii.

Uleiul de susan, avand o absorbtie buna si o comedogenicitate slaba este potrivit pentru toate tipurile de ten, inclusiv pentru cele grase si mixte. Uleiul de susan are efecte antiimbatranire asupra tenului. Previne aparitia liniilor fine si a ridurilor. Datorita proprietatilor antibacteriene si antiinflamatorii, poate fi aplicat si pe pielea ranita. Este utilizat pentru tratarea anumitor afectiuni ale pielii, ca eczemele si psoriazisul.

Administrare
Uleiul de susan presat la rece poate fi folosit atat in alimentatie, cat si la cure, in doze zilnice, pentru tratarea diferitelor afectiuni.
Uleiul de susan presat la rece este un produs de nelipsit in bucataria indiana, japoneza, chineza, orientala, coreeana si in bucataria Asiei. Este ideal in sotarea legumelor sau in preparate cu fructe de mare, carne de vita, peste

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Sc 2 E-prod Srl
Persoana de contact: Bobe Emilia
Adresa: Str. Negru Voda, Bl. J135, Sc. E, Ap. 69
Localitate: Alexandria
Judet: Teleorman
Telefon: 0784344424, 0744346209
Telefon mobil: 0723227350

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi