Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Sc 2 E-prod Srl

0784344424, 0744346209, 0723227350

Faina de in

Pe stoc:
Da
Telefon:
0784344424, 0744346209
Pret:
4 lei
 
 

Detalii produs

Faina de in

Gramaj: 100gr
Pret = 4lei
Ingrediente: seminte de in macinate.

Datorita modului delicat si lent de macinare, faina de in Cardinal pastreaza toate substantele nutritive care se gasesc in semintele de in crude.

Faina de in Cardinal se foloseste numai pentru uz extern(cosmetic). Este fabricata din seminte romanesti, nemodificate genetic.

Faina de in este fabricata din seminte de in selectionate si macinate foarte fin, fara a fi supuse la temperaturi ridicate. Denumirea semintelor de in in limba latina, Linum usitatissimum, inseamna cel mai folositor. Hipocrate mentiona in una din scrierile sale ca semintele de in reprezinta un remediu eficient in tratarea durerilor abdominale. Pentru mai bine de 8000 de ani semintele de in au fost folosite ca si laxativ. Ele sunt considerate un aliment cu multiple proprietati care furnizeaza energie si elemente importante.

Valori nutritive
In ultimii ani cercetarile au demonstrat ca semintele de in sunt o sursa extraordinara de acizi grasi Omega 3, esentiali organismului uman. De asemenea, aceste seminte, dar si faina de in abunda in fibre, proteine si vitamine. Foarte importante sunt vitaminele din grupul B, dar contine si minerale precum cupru, magneziu, calciu, fier, fosfor, potasiu, zinc si seleniu. Este de remarcat la faina de in si continutul bogat de fitochimicale, inclusiv mai multi antioxidanti puternici, cum ar fi lignanii.

Beneficii Continut mare de Omega 3
Cea mai importanta caracteristica a fainii de in este continutul ridicat de acizi grasi Omega 3. Semintele si faina de in se afla pe primul loc ca cea mai importanta sursa de acizi grasi Omega 3. Acidul alfa linolenic din semintele de in s-a dovedit a fi cel mai stabil la temperaturi inalte.

Lignanii, actiune antioxidanta puternica
A 2-a proprietate importanta care caracterizeaza semintele si faina de in sunt prezenta lignanilor, compusi care fac parte din categoria fitoestrogenilor, cu rol de protectie antioxidanta.

Cosmetica
Faina de in poate fi folosita in masti faciale sau ca si gomaj pentru curatarea tenului. De asemenea, din faina de in si apa se prepara cataplasme care se aplica pe pielea afectata de acnee, furuncule, abcese.
Sugestii de consum
Faina de in Cardinal poate fi folosita numai pentru uz extern.

Conditii de pastrare
A se pastra in locuri reci, uscate si intunecoase. Pentru a preveni rancezirea, dupa deschidere, faina de in va fi depozitata in borcane sau cutii bine inchise.

Livrare in toata tara: 24-48 ore 14 zile drept de retur Plata la livrarea comenzii

Produsul se livreaza proaspat, fabricat de maxim o saptamana.

Termen de garantie: 8luni de la data fabricatiei.

Adaugati in cos si comandati chiar acum.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Sc 2 E-prod Srl
Persoana de contact: Bobe Emilia
Adresa: Str. Negru Voda, Bl. J135, Sc. E, Ap. 69
Localitate: Alexandria
Judet: Teleorman
Telefon: 0784344424, 0744346209
Telefon mobil: 0723227350

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi