Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

PFA Calivita Necula Andi

Pentru o viata de calitate
0722392861,

Aparat de filtrare a apei Aquarion

In Stock
Telefon:
0722392861
Pret:
5000 lei
 

Detalii produs

Oamenii au cautat izvorul tinereÅ£ii de secole, ba poate chiar de mii de ani, Ć®ncercand sa descopere o apa cu efecte benefice asupra sanatatii, elixirul tinereÅ£ii, care sa reprezinte o solutie la toate problemele de sănătate si sa dea timpul Ć®napoi. Si Ć®n epoca moderna au fost efectuate o serie de cercetari Ć®n aceasta direcÅ£ie, Ć®nsa, bineinteles, cu alte metode.
Apa are o importanta deosebita pentru viata pe pa ­mant, 70-98% din organismele vii fiind alca ­tuite din apa. Astfel, mentinerea unei concentratii adecvate de apa in organism este vitala pentru pro ­tejarea sanatatii. Apa indeplineste o serie de sar ­cini: ajuta la absorbtia nutrientilor din alimente, di ­zol ­va si inde ­parteaza din organism substantele pro ­duse in timpul metabolismului, joaca un rol crucial in mentinerea con ­stanta a temperaturii corporale (evaporare, transpi ­ra ­tie), protejeaza cele mai importante organe, regleaza ni ­velul de electroni si protoni din celule si este indis ­pensabila pentru numeroase procese fiziologice. Daca o persoana pierde doi litri de apa din organism, va muri de sete. Deci apa nu este doar o substanta de baza foar ­te importanta, ci si solutia echilibrului organismului.
Cum functioneaza aparatul AQUARION?
Prima data, apa trece printr-un filtru mecanic, care retine impuritatile mari. Dispozitivul mai are si un filtru intern, de 0,01 microni, care curata apa de virusi si bacterii. Turmalina din componenÅ£a sa Ć®mbogateste apa cu ioni, datorita caracteristicilor unice ale acestui mineral. Dupa filtrare, apa este ionizata in interiorul unui vas de titaniu-platina, Ć®ntre doi electrozi. Cei doi electrozi si interiorul vasului sunt separati printr-o membrana speciala. Utilizatorul poate seta aparatul in functie de cat de acida sau alcalina doreste sa fie apa, care poate fi folosita in mai multe scopuri.
AQUARION are o caracteristica unica: poate descompune apa in apa acida sau alcalina. Primele cercetari Ć®n acest scop au fost facute in Japonia si Uniunea Sovietica acum 50 de ani. In cadrul ex ­perimentelor pe plante si animale, s-au observat din ce Ć®n ce mai multe modificari pozitive, cer ­cetatorii fiind atat de Ć®ncantati de rezultate Ć®ncat au Ć®nceput experimentele pe oameni. Iar rezultatele obtinute au Ć®ntrecut toate asteptarile.
Aparatul produce apa ionizata filtrand apa de ro ­bi ­net de mai multe ori, apoi purificand-o de clor si se ­pa ­rand-o electric. In urma separarii electrice, apa do ­bandeste un pH alcalin sau acid. Mediul din orga ­nismul uman e usor alcalin, prin urmare consumul de apa alcalina ionizata nu are efecte negative, ba, din contra, sprijina functionarea normala a corpului. In schimb, apa acida poate fi recomandata doar pentru uz extern sau pentru dezinfectarea anumitor suprafete fara a utiliza substante chimice.
Apa ionizata este utilizata de organism Ć®n mod unic. Moleculele de H2O adera una la cealalta, formand ciorchini (clusteri) de molecule. In timp ce in apa obisnuita un ciorchine este format din 12-18 molecule, apa ionizata are ciorchini hexagonali, formati din doar 6 molecule. Aceasta structura mai mica patrunde in celule mult mai usor decat apa ā€žnormalaā€. Structura de ciorchine apare in urma ionizarii. Acest procedeu creste capacitatea de hidratare a apei de pana la sase ori, deoarece apa este absorbita, patrunde in celule si este utilizata de organism mult mai usor.
Aparatul AQUARION este un filtru de inalta performanta care produce o apa ionizata, sterila, bogata in oxigen, fara metale grele si substante otravitoare. Aceasta apa are o serie de efecte benefice asupra organismului, datorita capacitatii sale de a lega radicalii liberi. Consumul de apa alcalina poate combate cu succes acidificarea organismului.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: PFA Calivita Necula Andi
Persoana de contact: Necula Andi
Adresa: Comunarzi
Localitate: Braila
Judet: Braila
Telefon: 0722392861

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi