Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sc TWB Risen Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Program de gestiune si contabilitate balanta profesional
300 lei
Brand
1.0.3.0
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Program de gestiune si contabilitate
Va oferim un program ce combina puterea aplicatiei native window cu mobilitatea stocarii in cloud a datelor. Poate functiona local si in retea . Fiind un program de gestiune va trebui sa introduceti mai intai stocul initial si apoi sa facturati sau sa eliberati bonuri prin casa de marcat.

Facturare si Stocuri
Genereaza, dupa actualizare, care este gratuita, export de E-Factura XML conforma cu specificatiile ANAF 2022.
Puteti inregistra niruri, emite facturi, chitante, avize, proforme, bonuri cu scadere din gestiune. Aveti interfata cu peste 20 de modele de case de marcat. Evidenta in timp real stocuri, multiple gestiuni de tip en detail si en gros, fisa de magazie, bon de transfer intre gestiuni, bon de consum, raport de gestiune zilnic, balanta analitica a stocurilor. Generare automata a proceselor verbale de modificare de pret. Controlati accesul din aplicatie prin definirea de utilizatori. Sunteti complet mobil daca alegeti gazduirea in cloud. Toate rapoartele din aplicatie pot fi cu usurinta exportate in format.xls

Contabilitate
Jurnale de intrare si iesire pentru marfa, consumabile, inventar, generare automata a notelor contabile, fise sah, fise operatiuni diverse, balanta de verificare cu inchiderea conturilor de venituri si cheltuieli, tva. Evidenta plati si incasari prin casa, banca, trezorerie, ordine de compensare, deconturi cu angajati, registru de casa, banca, jurnal tva cumparari, vanzari, consum materiale si consumabile pe centre de cost (comenzi), situatie magazie, amortizari mijloace fixe. Plus situatiile necesare pentru PFA-uri.

Magazin Online
Se ofera conectare cu FreeShop si OpenCart. Definirea articolelor se face in aplicatie unde se incarca si pozele. Se pot defini caracteristici personalizate: culori, marimi, putere etc. Comenzile de pe site, sunt transmise in aplicatie direct in bara informativa a aplicatiei. Comanda efectuata pe site apare ca inregistrare in aplicatie, unde se poate genera factura proforma, factura directa si trimite prin email clientului din aplicatie si in final, dupa confirmarea platii, se scad stocurile si se inregistreaza vanzarea.
Aceasta aplicatia nu are server Postgresql inclus, acesta trebuie instalat manual sau cu ajutorul aplicatiei cu server inclus si se poate folosi in retea.

Detalii instalare
In urma achizitiei veti fi inregistrat ca client, urmand ca dupa instalare sa transmiteti seria afisata de aplicatiei in vederea obtinerii codului de inregistrare a programului. Achizitia dumneavoastra include un an de actualizari gratuite, dupa un an de zile puteti achizitiona un alt an de actualizari sau nu. Licenta obtinuta este valabila pe viata si este legata de seria suportului, hard-disk-ului sau stick-ului pe care s-a facut instalarea.Reinstalarea pe alt suport va genera o alta serie si va necesita un alt cod de inregistrare, repectiv o alta licenta. Licenta este asignata aplicatiei, nu serverului, care poate fi inlocuit cu un abonament in cloud la care sa se conecteze mai multe aplicatii.

Descarca trial:
https://www.gestiune-sql.ro/download/FSetup/SetupBalPro.exe
Din Gura in Gura