Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Tuv Austria Romania

Trust is good, tuv is better.
021.315.32.94, 0730.20.20.37

Despre noi

Trimite mesaj
TUV Austria Romania: "Partenerul in care puteti avea incredere"

Filozofia care sta la baza activitatilor TÜV AUSTRIA ROMANIA este asigurarea calitatii si siguranta produselor si a serviciilor clientilor sai. Valoarea adaugata pentru toate aceste produse si servicii, care deriva din cooperarea in cadrul GRUPULUI TÜV AUSTRIA, este intotdeauna in centrul tuturor actelor organizatiei.

Printre activitatile noastre se numara: certificarea sistemelor de management, testarea materialelor si serviciile de organism notificat conform Directivelor europene in diferite domenii.

Formarea si perfectionarea profesionala capata un inteles nou cu ajutorul Academiei TUV AUSTRIA. Un spectru larg de cursuri va este oferit in foarte multe domenii.

Facand parte dintr-un grup activ international cu o experienta de 135 de ani in Siguranta, Calitate si Mediu TUV AUSTRIA ROMANIA este un partener competent pentru economie, industrie si autoritati si se bucura de dezvoltarea pozitiva a intreprinderilor romanesti.

Orientarea catre client si o inalta calitate a serviciilor sunt note caracteristice importante ale grupului TUV AUSTRIA.

Informatii suplimentare va sunt oferite in site-ul nostru www.tuv-austria.ro, dar si prin contact direct de catre expertii nostrii.
Produse si servicii:
certificari ISO, cursuri de instruire, servicii industriale, certificarea sudorilor, inspectii de fabrica, slofec, radiografie digitala
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
membru TUV CERT
Anul infiintarii:
2006

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Tuv Austria Romania
Persoana de contact: Culicea Alexandra
Adresa: Calea Plevnei, Nr. 139, Corp C, Etaj 1
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 021.315.32.94
Telefon mobil: 0730.20.20.37
Fax: 021.315.32.96
Website: http://www.tuv-austria.ro