Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Antrenament autogen - Reabilitolog psiho-informational
200 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Antrenamentul autogen este o metoda de autodeconectare concentrativa cu ajutorul caruia subiectul isi creeaza o stare hipnoida (intre veghe si somn) care va declansa deconectarea muschilor si regularizarea functiilor vitale.

Beneficii:
- Detensionare, calmare, relaxarea mintii si a corpului
- Refacerea energiei, respiratie imbunatatita
- Capacitatea de memorare mai buna

Vindecarea cu ajutorul ingerilor -În fiecare seară, înainte de culcare rugaciunile evreiesti includ urmatoarea invocatie.. "In partea mea dreapta se afla Mihail, in stanga Gabriel, Uriel este in fata mea, Rafael in spate, iar deasupra capului meu, se afla Sheckina-Prezenta Divina". Aceasta este una din meditatiile congregației mele preferate, ea funcționează bine atat pentru adulți cat și pentru copii. Ca meditație, ea poate fi folosita pentru a dezvolta un sentiment de protectie, confort, vindecare și de securitate. Acesta este unul dintre cele câteva exerciții meditative care este recomandat inainte de culcare.

Presopunctura pentru vitalizare, regenerare si vindecare

Tehnica meditativa pentru calibrarea creierului cu ajutorul undelor cerebrale alfa si theta, pentru marirea performantelor intelectuale, invatare rapida, destresare, relaxare, dezvoltarea memoriei

Cromoterapie pentru vindecare unor afectiuni si de asemenea sporirea performantelor fizice si mentale.

In cadrul unui grup veti beneficia de reduceri in functie de numarul de persoane.
Din Gura in Gura