Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Soft de securitate TSS - Firewall
59 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
TSS - Firewall este un script puternic, care va proteja site-ul dvs. de atacuri cibernetice. Script-ul are caracteristici pentru a proteja site-ul dvs. de la SQLi ( injecție SQL ) , DDoS ( Distributed Denial of Service ) , XSS ( Cross Site Scripting ) , Proxy și alte tipuri de atacuri care pot afecta grav site-ul dumneavoastra.

Firewall-ul se adreseaza tuturor website-urilor, chiar si blog-urilor dar in special se adreseaza site-urilor de e-commerce si site-urilor care prelucreaza date cu caracter personal.Securitatea cibernetică și protecția infrastructurilor critice de informații sunt esențiale pentru ca cetățenii și întreprinderile să aibă încredere în internet si mai ales in afacerea dumneavoastra.Evenimentele recente au demonstrat că atacurile cibernetice noi și mai sofisticate din punct de vedere tehnologic pot perturba sau chiar distruge funcții economice și societale vitale.

O altă caracteristică este că acesta are integrat o protectie care se updateaza zilnic cu mai multe Site-uri DNSBL renumite ( spam baze de date), și în cazul în care un spammer vizitaza site-ul tau, accesul acestuia va fi blocat și transmis catre o altă pagină.

Fiecare atac este stocat în baza de date (fără dubluri). Scriptul conține panoul de administrare de la care puteți verifica toate atacurile și de asemenea are integrat si un sistem de blocare prin care puteți vizualiza și bloca utilizatorii nedoriti.

Script-ul dispune de un panou de administrare multifuncțional , cu multe funcții și setări. Panoul de administrare al TSS Firewall iti ofera posibilitatea de a vizualiza/edita toate jurnalele și interdicțiile. Tot odata puteți gestiona toate setările și modulele acestuia .

Acum, în noua versiune a TSS Firewall puteți vedea mai multe setări, cu care puteți administra securitatea site-ului dvs.

Script-ul dispune de o funcție prin care fiecare atac va fi blocat în mod automat. Puteți schimba setările AutoBan din Panoul de Administrare.
Din Gura in Gura