Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Sc Trivas Grup Srl

0756048823, 0740233944

Instant preparare apa calda Calore Compact TF11CSC

Instant preparare apa calda Calore Compact TF11CSC
TF11CSC
Model:
TF11CSC
Out of stock
Telefon:
0756048823
Pret:
773.65 lei
 

Detalii produs

Instantul permite utilizatorului obtinerea apei calde imediat, prin simpla deschidere a robinetului de apa calda, ce declanseaza aprinderea gazului automat. La inchiderea robinetului de apa calda, flacara se stinge. Instantul functioneaza si la debite si presiuni scazute ale apei din retea.

Fata de modelul TF11 clasic, CSC are camera de ardere semicompacta. Acest lucru inseamna ca admisia de aer se face din afara spatiului unde este amplasat, exact ca in cazul centralelor termice de apartament. Cosul are dubla tubulatura, adica prin teava din interior se face evacuarea gazelor arse, iar prin tubul de de exterior, admisia de aer nesara arderii gazului. Acest tip de ardere permite montarea lui TF11CSC si la bloc, conform normelor ISCIR.

Spre deosebire de alte modele aflate la vanzare pe piata romaneasca, acesta nu necesita flacare de veghe, de asemenea se poate transfera rapid de pe un tip de gaz pe altul. (GPL/gaz metan), prin schimbarea duzelor.

In cazul stigerii flacarii din diverse motive, alimentarea cu gaz se intrerupe automat impiedicand producerea scurgerilor de gaze. In cazul cresterii presiunii apei in timpul utilizarii, apa va fi evacuata prin supapa de siguranta, protejand astfel instantul cat si utilizatorul.

Intantul este echipat cu dispozitiv de protectie la supraincalzire evitandu-se atat arderea in lipsa apei, cat si incalzirea excesiva a acesteia. In cazul fluctuatiilor presiunii la reteaua de alimentare cu apa, in timpul utilizarii, instantul pastreaza relativ constant debitul apei calde furnizate.

Caracteristici:
Tip gaz: GPL/gaz metan
Presiune gaz: 2,8kPa GPL /2kPa gaz metan
Presiune apa: 0,02 - 1MPa
Debint minim GPL: 0,56mc/h
Debit minim gaz metan: 0,79mc/h
Sectiune alimentare gaz: 1/2″
Sectiune intrare/iesire apa: 1/2″
Comutator consum iarna-vara: mecanic
Tiraj: fortat, cu camera compacta
Capacitate: 11litri/minut
Afisaj temperatura: digital
Aprindere: piezoelectrica
Alimentare tensiune: 220Vca.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Sc Trivas Grup Srl
Persoana de contact: Vizinteanu Ion
Adresa: Str. Imparatul Traian, Nr. 21
Localitate: Braila
Judet: Braila
Telefon: 0756048823
Telefon mobil: 0740233944

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi