Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Triton Punct Lucru Bacau

0755019472, 0755019472

Despre noi

Trimite mesaj
Prezenta activ pe piata sculelor inca din 1995, firma Triton SRL se straduieste permanent sa urce in topul furnizorilor de profil din tara.

Pozitia fruntasa detinuta la ora actuala se datoreaza seriozitatii si competentei echipei de vanzari, relatiilor de buna colaborare cu clientii, sprijinului constant al furnizorilor si nu in ultimul rand diversitatii ofertei. Activitatea firmei imbina toate elementele necesare satisfacerii nevoilor clientilor: consultanta, vanzare, service garantie si post-garantie, inchirieri.

Ne straduim sa imbinam armonios calitatea de top a produselor cu servicii pe masura, clientii nostri beneficiind de consultanta de specialitate, servicii optime de transport, livrare si punere in functiune, service in garantie si post-garantie la cel mai inalt standard. Calitatea serviciilor oferite este confirmata si de certificarea SR EN ISO 9001:2001 obtinuta in anul 2007.

Existam datorita clientilor nostri si prin urmare nu suntem niciodata prea ocupati pentru a le intelege si satisface cerintele; ne respectam intotdeauna promisiunile si tot ceea ce facem sta sub semnul calitatii, consecventei, dinamismului, deschiderii fata de noutati, grijii fata de colaboratori. Ne straduim sa ne dezvoltam si sa ne perfectionam continutul pentru a putea oferi produsele si serviciile solicitate, la un nivel calitativ superior.

Pentru ca numai un produs si servicii de calitate pot duce la obtinerea unor rezultate de calitate...
Produse si servicii:
scule electrice si accesorii; utilaje pentru constructii; aparate sudura, debitare si consumabile; compresoare si scule pneumatice; consultanta, vanzare, service garantie si post-garant
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
101-500
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1995

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Triton Punct Lucru Bacau
Persoana de contact: Punct Lucru Bacau Triton
Adresa: Str. Milcov, Nr. 3-5
Localitate: Bacau
Judet: Bacau
Telefon: 0755019472
Telefon mobil: 0755019472