Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Trigame Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Console gaming Kinect (Includes Kinect: Adventures!)  xbox
799 lei
Brand
Senzor
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Kinect va da posibilitatea sa va bucurati de jocurile video si de divertisment intr-un mod total nou si nemaivazut pana acum: fara sa fiti nevoit sa folositi vreun controler! Usor de utilizat si distractiv din primul moment, Kinect va ridica pe oricine de pe canapea si-l va pune sa se miste, sa aplaude si sa-si ia campii.

A aparut o minge? Da-i un sut! Vrei sa dai inainte filmul HD la care te uiti? Fa o miscare cu mana! Vrei sa te alaturi unui prieten si sa va distrati impreuna? Pur si simplu sari langa el. Tehnologia parca se evapora in prezenta Kinect, lasand in loc doar magia naturala a fiecaruia dintre noi sa straluceasca. Iar cea mai buna parte este faptul ca Kinect functioneaza cu orice consola Xbox 360 imediat ce l-ati scos din cutie.

Ce se afla in aceasta cutie?
1. Senzorul Kinect
2. Un calbu de alimentare
3. Jocul Kinect Adventures
4. Manual
5. Cablu pentru adaptorul de retea fara fir

Produsul contine:

* 4 microfoane, fiecare cu recunoastere de voce
* O camera cu rezolutia de 640x480 @ 30 FPS
* Tehnologie revolutionara ce include, printre altele, si capacitatea de a recunoaste corpul uman.
Pentru ca totul sa fie absolut perfect, aceasta minunatie a tehnologiei viitorului vine insotita si de un joc, Kinect Adventures, special gandit pentru a se folosi de modalitatile noi de joc oferite de catre Kinect. Exploreaza lumea, dar si dincolo de ea!

Kinect Adventures te ridica de pe canapea si te arunca in mijlocul unui univers intr-un mod neasteptat. Tu si familia ta, ba chiar si vecinii sau prietenii veti sari, va veti arunca la podea si va veti lupta cu mainile si picioarele, urcandu-va pulsul la valori melodramatice pentru a va descurca de-a lungul drumului prin cele 20 de aventuri ce au loc in locatii exotice.

Partea cea mai distractiva vine dupa ce ati facut curse cu obstacole, ati navigat pe rauri salbatice si ati facut tot posibilul pentru a salva un laborator subacvatic ce este pe cale sa fie inundat, cand veti privi reluarile si veti admira pozele ce v-au fost facute in momentele cele mai hazlii si mai tensionate din joc! Daca ai spirit de aventura, aventura se muta la tine in sufragerie odata cu Kinect!
Din Gura in Gura