Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Trigame Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Joc video Ben 10: Ultimate Alien Cosmic Destruction PS
159 lei
Brand
PSP
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Ben Tennyson este doar un adolescent normal, chiar daca unul din adolescentii tai preferati. Mai face din cand in cand cine stie ce traznai, petrece timpul cateodata in mod placut cu bunicul sau sau se transforma din cand in cand in tot felul de vietati extraterestre pentru a salva lumea intreaga. OK, poate nu e chiar adolescentul tipic, dar e unul cu multi prieteni, in mod sigur - atunci cand pericolul cosmic se apropie cu viteza si ameninta intreaga planeta, Ben sigur are nevoie de tot ajutorul lor.

De aceasta data, purtand cea mai noua si mai sofisticata Ultimatrix, ce ii permite sa se transforme in cele mai puternice forme de viata extraterestre, Ben porneste intr-o noua aventura pentru a gasi un artefact si a opri furtuna ce sta sa se dezlantuie. Poti tine pasul cu el ?

Pune-ti Ultimatrix-ul la mana si fii din nou Ben 10, cel mai schimbator si preschimbator adolescent din univers in Ben 10 Ultimate Alien: Cosmic Destruction! Noul aparat extraterestru te poate transforma in 10 forme de viata diferite inspirate de serialul omonim, incluzandu-i pe Armodrillo, WaterHazard, AmpFibian, Terraspin si NRG, oferindu-ti astfel diverse puteri, care mai de care mai naprasnice si nastrusnice.

Vei avea nevoie de toate, in calatoriile tale de la Paris la Tokyo, in bataliile impotriva bosilor nemilosi si in rezolvarea puzzle-urilor dificile.
Din Gura in Gura