Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Tria's Amway

Dragoste Pentru Plante
0751.136.412,

Despre noi

Trimite mesaj
"Familia Floraria Tria’s a aparut in urma cu mai mult de 10 ani ca o simpla idee a doi oameni iubitori de frumos. Multora poate ca nu o sa le vina sa creada dar totul a inceput cu cateva ghivece pe un balcon undeva in Bucuresti. La început a fost mai greu. Am inceput cu un chiosculet undeva intr-o piata bucuresteana.

Dar incetul cu incetul acest mic colt verde a crescut, si de la cativa trecatori ce aruncau cate o privire fulgeratoare peste cele cateva ghivece cu plante din magazin, zi de zi apareau alti iubitori de frumos, alte persoane ce vedeau intr-o floare ceva necesar pentru a trai.

Si astfel a mai aparut un magazin, si inca unul, pana ce tot Bucurestiul a aflat incetul cu incetul de Tria’s.

In prezent ne mandrim cu o puternica retea de 18 magazine proprii si o puternica retea de dealeri Tria’s la nivel national si sera proprie.

Astfel, ne puteti gasi de la Drobeta Turnu Severin, continuand cu Craiova, Slatina, Pitesti, Ploiesti, Brasov, Giurgiu, pana pe tarmul Marii Negre la Constanta si bineinteles in Bucuresti.

In ultimii ani, in special, am încercat, si credem noi am si reusit sa aducem magazinele noastre la standarde europene. Aspectul centrelor este unic in tara iar personalul este calificat sa va ofere un minim necesar de informatii despre plantele dumneavoastra.

Plantele pe care le importam sau producem incercam sa le aducem la cele mai bune preturi pentru ca orice persoana indiferent de clasa sociala sa isi permita sa aiba un colt verde undeva acasa.

Importurile se realizeaza saptamanal tocmai pentru ca plantele si florile sa fie in permanenta proaspete. Si mai mult reprezentantii nostrii din Olanda va asigura de cea mai mare varietate de plante din cate ati vazut pana acum.

Va multumim voua clientilor nostrii pentru ca ati crezut in noi si ne-ati ajutat sa ajungem in topul firmelor de specialitate si va promitem ca o sa incercam si in continuare sa ne ridicam la inaltimea asteptarilor dumneavostra.
Traian Săplăcan &    Ria Schiettekatte
Produse si servicii:
plante pentru terase si balcoane, plante pentru gradina, plante pentru interior, amenajari peisagere, butasi de trandafiri, ornamente, decoratiuni, decoratiuni evenimente
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
101-500
Certificate:
ISO9001
Anul infiintarii:
2000

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Tria's Amway
Persoana de contact: Bacalu Diana
Adresa: Str Alexandru cel Bun Nr 19
Localitate: Voluntari
Judet: Ilfov
Telefon: 0751.136.412
Fax: 031.816.39.56
Website: http://www.trias.ro