Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Sc Tres Factory Srl

0348-44.55.22,

Despre noi

Trimite mesaj
SC Tres Factory SRL si-a inceput activitatea in anul 2005 in Pitesti si are ca obiect de activitate dezvoltarea de aplicatii pentru localizarea si urmarirea flotelor auto prin GPS, oferind solutii in combinatia localizare / verificare.

Compania isi canalizeaza eforturile catre solutiile M2M (Machine To Machine) telul fiind de a oferi solutii de managerizare cu abilitatea de acces instantaneu catre datele oferite de echipamente oriunde si oricand, si de a imbunatatii aplicatiile ERP existente. Prin activitatea comunicatiilor dinamice si in timp real intre dispozitive si aplicatii de tip wireless, pot fi folosite masuri pentru un control mai bun, un nivel mai ridicat de eficienta financiara si venituri mai rapide.

Proiectul principal Lupa GPS (Localizare si Urmarire Parc Auto), a fost lansat pe piata in anul 2007, fiind o solutie profesionala de managerizare a parcurilor auto detinute de societatile comerciale.

Fiind deschisi de fiecare data la nevoile si la solicitarile clientilor, am imbunatatit si perfectionat solutiile dezvoltate de noi astfel incat, rezultatele obtinute sa fie satisfacatoare pe deplin.
Produse si servicii:
localizare prin satelit - GPS, monitorizare consum combustibil, reducerea costurilor de combustibil, controlarea nivelului de combustibil, identificarea locatiei vehiculului, urmarire utilaje
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2005

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Sc Tres Factory Srl
Persoana de contact: Zamfir Marius
Adresa: Str. Tabacariei, Nr. 15A
Localitate: Comuna Bradu, Sat Geamana
Judet: Arges
Telefon: 0348-44.55.22
Fax: 0348-44.55.24
Website: http://www.lupagps.ro