Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tratament negi crio Histofreezer H-60, 2fl x 80ml/fl

0 stars: 0.00 din 0 pareri

385 lei Lei
Brand
H-60, 2fl x80ml, 60 aplicatoare
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Setul Histofreezer H-60 se compune din:

1. Doua rezervoare cu aerosol a cate 80 ml fiecare (2 x 80ml). Rervorul cu aerosol este umplut cu gaz lichefiat ce contine un amestec de dimetileter, propan si izobutan. Acest amestec gazos nu deterioreaza stratul de ozon.

Continut : 160 ml

2. Aplicatoare. Cutia contine 60 de aplicatoare mixte (24 mici de 2 mm + 36 medii de 5 mm ).

Histofreezer este un sistem criochirurgical portabil ce trateaza leziunile benigne (neg, excrescenta a pielii, pete de batranete, moluscum contagiosum, keratoze actinice si seboreice, veruca plana, veruca palmo-plantara, condilom acuminat, lentigo facial si nefacial si altele).

Medicul va trata leziunea cu un nou produs numit Histofreezer, ce trateaza criochirurgical cu o temperatura mult mai calda (- 55 C) decat metodele traditionale criogenice (exemplu: azotul lichid trateaza cu o temperaturade -196 C), oferind pacientului un confort sporit.

Aditional, aplicatorul Histofreezer ofera o localizare precisa a zonei afectate reducand riscul cicatricilor sau al depigmentarii pielii, frecvent intalnite la tratamentul cu azot lichid.

Studiile clinice au demonstrat ca sistemul Histofreezer are aceeasi rata de vindecare a leziunilor benigne comparativ cu celelalte metode criogenice.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura