Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Trend Furniture

Mobilier home&horeca
0264 371540, 0745 521836

Despre noi

Trimite mesaj
Trend Furniture este cel mai important furnizor de mobilier profesional pentru industria HoReCa din Romania.

Cu sediul in localitatea Gilau, Cluj-Napoca, acoperim intreaga tara, oferind astfel clientilor noastrii posibilitatea de a-si amenaja locatiile intr-un mod individual.

TRENDfurniture furnizeaza mobilier pentru hoteluri, baruri, restaurante, centre/sali de conferinta, cafenele, cluburi si terase. Oferim o gama variata de mese, scaune, canapele si fotolii, seminee electrice, pardoseli de exterior si diverse accesorii pentru amenajarile interioare. Toate acestea sunt posibile colaborand cu cei mai importanti si renumiti producatori de mobila din Europa.

Suntem recuoscuti penrtru atitudinea profesionista si calitatea produselor promovate. Abordam fiecare proiect de amenajare interioara sau exterioara in mod individual, oferind astfel clientilor noastrii un mobilier personalizat, pe masura nevoilor lor. Astfel spus, ne adaptam oricarui spatiu.

Scopul nostru este de a va oferi constant servicii, mobilier si solutii de amenajare de cea mai buna calitate. Promovam inca de la inceputul activitatii noastre o politica de inovare continua, dezvoltand si furnizand colectii noi alaturi de posibilitatea de a crea un mobilier personalizat pentru a satisface si cele mai exigente cereri.
Pentru noi fiecare comanda este importanta, fie ca este mica sau mare. Dorim sa dezvoltam cu fiecare dintre dumneavoatra relatii solide si durabile.

Motto-ul nostru este sa privim cu incredere spre viitor si sa colaboram cu clientii nostrii actuali sau cei noi intr-un mod profesionist si prietenos.

Explorati toata gama noastra de produse si ve-ti gasi cu siguranta stilul perfect pentru locatia dumneavoastra.

Fiecare colectie a noastra este disponibila intr-o gama variata de modele, de la elegant si traditional la luxos si contemporan. Abordam doar produse din materiale de cea mai buna calitate si va oferim un mobilier care sa completeze orice stil de design interior si exterior, orice pretentie si capriciu pe care doriti sa-l exprimati prin locatia dumneavoastra.
Produse si servicii:
mobilier HoReCa, mobilier restaurante, mobilier fast-food, mobila cafenea, mobilier baruri, cluburi, mobilier conferinta si evenimente, mese si scaune, mobilier terase, seminee electrice, blaturi masa
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2003

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Trend Furniture
Persoana de contact: Cosma Adriana
Adresa: Str. Braniste, Nr. 25B
Localitate: Gilau
Judet: Cluj
Telefon: 0264 371540
Telefon mobil: 0745 521836
Fax: 0264 371540
Website: http://www.trendfurniture.ro, http://www.mobilier-terase.ro, http://www.seminee-electrice.ro