Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Translator Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Traduceri suedeza, norvegiana, finlandeza, daneza Cluj
100 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Traduceri finlandeza, norvegiana, suedeza, daneza Cluj
Servicii de traducere limbi nordice Cluj.
Servicii de traducere din si in limba finlandeza, norvegiana, suedeza, daneza efectuate de traducatori nativi de limba finlandeza, norvegiana, suedeza, daneza, profesionisti cu experienta.
Traduceri autorizate din si in 60 de limbi straine, cu servicii on line in tara si strainatate si cu sediul la Cluj Napoca
Servicii de traduceri legalizate
Traduceri legalizate: certificate de catre notarul public
Traducerea legalizata este o forma de traducere care are un element in plus fata de traducerea autorizata si anume semnatura notarului public, care atesta autenticitatea semnaturii si a stampilei traducatorului autorizat care semneaza documentul.

Traducerea legalizata este o traducere autorizata care este apoi legalizata la notar. Notarul public certifica faptul ca semnatura si stampila de pe traducere apartin intr-adevar unui traducator autorizat, intrucat are o baza de date cu specimenele de semnatura si stampila ale traducatorilor autorizati in cauza. Pentru ca o traducere autorizata sa poata fi legalizata la notar este nevoie ca traducatorul autorizat sa se fi inregistrat la Camera Notarilor Publici si sa fi depus specimenul sau de semnatura si stampila la biroul respectivului notar public.
Legalizarea traducerii implica un efort si un cost suplimentar pentru ca este necesara si achitarea taxelor notariale. In general, traducerile legalizate sunt necesare in relatia cu autoritatile legale si cu institutiile oficiale. Traducerile legalizate pot fi necesare in Romania sau in strainatate, pentru indeplinirea unor proceduri legale precum: incheierea de parteneriate si contracte, deschiderea unor companii sau sucursale, participarea la licitatii, casatorie, divort, obtinere documente, echivalare studii.

str. Marin Sorescu nr 1A, ap 2, Cluj Napoca, jud Cluj, cod postal 400465, cartier Buna Ziua
tel: +40264439277; +40731347148

www.translatorsrl.com
Din Gura in Gura