Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Descriere
Transilvania Cursuri de formare Profesionala SRL
Organizeaza curs de coafor-frizerie
Durata: 3 luni
Conditii pentru inscriere: Varsta minim 16 ani.

Acte necesare pentru inscriere:
- Copie BI sau CI;
- Copie certificat de nastere;
- Copie de pe ultimul act de studiu ,
- Copie certificat de casatorie (daca e cazul si numai daca s-a schimbat numele in urma casatoriei);
- Adeverinta medicala de la medicul de familie apt pentru curs.

Descrierea cursului:
Cursul de coafor se desfasoara 90% practic intr-un salon cu un trainer personal, pe perioada cursului o coafeza se va ocupa de cursanti: teorie, practica pe papusi, practica pe modele sub  supraveghere atenta a trainerului.

Se invata : Comunicare, Generalitati (produse, istorie), structura firului de par, aranjat din perie, tuns, tratamente, Coloristica, Coafuri special.
In cadrul cursului de coafor veti mai descoperi toata gama de coafuri adaptate fiecarei lungimi de par si formei fetei. In aceasta sectiune sunt incluse si cocurile, impletiturile si combinatiile intre ele.
La acest curs pot participa fetele incepatoare cat si fetele care lucreaza deja in domeniu, dar vor sa aprofundeze anumite tehnici sau sa afle ultimele noutati in domeniu.

Beneficii:
Dupa terminarea cursului, absolventii vor primi certificate de absolvire pentru ocupatia de coafor, eliberate de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varsnice
Cu aceasta diploma se poate incepe pe cont propriu ca persoana fizica autorizata (PFA) sau intreprindere individuala (II).
Pentru strainatate trebuie traduse si legalizate.
Diploma se elibereaza de la semnarea contractului in 4 - 6 luni max

Alege sa participi la Cursul de Coafor Frizerie daca vrei sa inveti  la maxim tehnicile de: Coafuri, Tunsoare, Colorimetrie pentru o experienta completa in domeniul coafor  profesional.Putem considera acest domeniu al artei ca fiind unul dificil, insa satisfactiile sunt pe masura. Parul, la fel ca si pielea, are nevoie de o ingrijire speciala si personalizata, de un diagnostic corect si de un tratament profesional pentru a-si pastra forma si aspectul impecabil. Acest lucru se poate obtine numai cunoscand foarte bine caracteristicile fiecarui tip de par precum si regulile consacrate de proportionalitate si colorimetrie.

Centre de formare in judetele:Cluj, Bistrita, Salaj, Maramures, Satu Mare, Bihor, Brasov, Mures.

Pentru o informare corecta si eficienta va rugam sa ne contactati.. 0753-636.602
Din Gura in Gura