Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Trans Express Srl

Totul e posibil, oriunde
0213172106, 0722398768

Despre noi

Trimite mesaj
Trans Express SRL este o firma ce va ofera avantajul a 10 ani de experienta in domeniul transporturilor rutiere si aeriene pe o piata plina de provocari.

Trans Express SRL aduce valoare afacerilor dumneavoastra prin solutii de transport personalizate, adaptate cerintelor particulare ale clientilor.
Calitatea serviciilor furnizate si dezvoltarea unui parteneriat care sa creeze valoare reprezinta pentru Trans Express SRL principale prioritati.

Trans Express SRL asigura livrari pe cale rutiera atat national cat si international, furnizandu-va o suita de servicii eficiente si asigurandu-va o rezolvare operativa a situatiilor urgente. Oferim servicii de transport rutier adaptate cerintelor imediate si pe termen lung ale clientilor.

Prin serviciile de transport aerian oferite de Trans Express SRL beneficiati de siguranta, flexibilitate si asistenta specializata in alegerea celei mai eficiente solutii de transport, indiferent de destinatie, greutate sau dimesiuni.
Produse si servicii:
transport rutier dedicat si in regim de grupaj, national si international pentru marfuri generale si/ sau periculoase, transport aerian internatinal pentru marfuri generale si/ sau periculoase.
Tipul companiei:
Transportator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2007

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Trans Express Srl
Persoana de contact: Stanescu Carmen
Adresa: Str. Lacul Ursului Nr. 18
Localitate: Otopeni
Judet: Ilfov
Telefon: 0213172106
Telefon mobil: 0722398768
Fax: 0213172106