Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Trainic Prodcom Srl

Construieste Trainic!!!
0230 237 746, 0756 034 286

Despre noi

Trimite mesaj
Trainic Prodcom Srl
Din dorinta de a crea ceva nou si unicat pe piata romaneasca a produselor din beton destinata constructiilor si amenajarilor exterioare, in urma unei vaste experiente acumulate in partea de vest a Europei, in anul 1996 a fost infiintata societatea comerciala Trainic Prodcom, cu capital integral privat.

Obiectul principal de activitate fiind producerea si comercializarea prefabricatelor din beton, societatea va ofera o gama variata de produse si servicii de unde dumneavoastra, clientii nostri aveti posibilitatea de a alege una dintre cele mai TRAINICE si mai solide variante de constructie, fie ca este vorba de constructia unui gard, a unei case, a unui pod sau unui sistem de canalizare, de amenajarea curtii sau gradinii.

Datorita liniilor moderne de productie si tehnologiei de vibropresare, materiilor prime folosite si a retetelor proprii, putem obtine diverse elemente cu aspect unic si natural de o calitate superioara,in diferite nuante de culoare,ce folosesc la constructia gardurilor si zidurilor ornamentale.

Echipa TRAINIC este la dispozitia dumeavoastra, oferindu-va servicii de masurare, proiectare, ofertare, transport, montaj si informatii privind produsele noastre.
Produse si servicii:
prefabricate pentru constructia gardurilor, produse pentru amenajari exterioare cum ar fi jardiniere, gratar tip semineu, mese, banci, etc. si boltari zidarie,tuburi din beton
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1996

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Trainic Prodcom Srl
Persoana de contact: Nicolae Ieremie
Adresa: Strada Deal, Nr. 1008/10
Localitate: Bosanci
Judet: Suceava
Telefon: 0230 237 746
Telefon mobil: 0756 034 286
Fax: 0230 237 746
Website: http://www.trainicprodcom.ro