Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Traduceri in Romania

0 stars: 0.00 din 0 pareri

5 €
Out Of stock
Descriere
Traducerea este o provocare, este o arta si o maiestrie.

Profesia de traducator inseamna, inainte de toate, profesionalism, dedicatie, simt de raspundere si mai ales o valoare estetica incontestabila.

Pentru o traducere buna nu este suficient sa cunosti doua limbi, este nevoie de deprindere, experienta, creativitate, de cunoasterea aprofundata a culturii limbii sursa si a limbii tinta, si nu in ultimul rand de exigenta, punctualitate, fiabilitate.

Consideram primordiala asigurarea unui serviciu de calitate: o traducere impecabila din punct de vedere ortografic, gramatical si stilistic este o obligatie, iar formatul documentului primit va fi pastrat sau transformat in functie de cerintele clientului.
Prin utilizarea instrumentelor de traducere asistata de calculator asiguram optimizarea calitatii traducerilor, astfel clientii fideli vor beneficia de traduceri consistente atat din punct de vedere stilistic, cat si terminologic pe toata perioada colaborarii.

Pe langa criteriul calitatii acordam o importanta deosebita punctualitatii, responsabilitatii, deci respectarii termenelor asumate, pentru ca depasirea termenului poate cauza prejudicii importante clientului. Codul etic profesional include si obligatia de confidentialitate, si in conformitate cu aceasta nicio informatie la care avem acces nu va ajunge catre alte persoane neautorizate.

Dorim sa va oferim calitate secondata de punctualitate si responsabilitate.
Misiunea noastra principala este asigurarea unui serviciu de calitate si formarea unei relatii comerciale de lunga durata, bazata pe respectul si increderea reciproca.

Economiseste timp !
Trimite-ne un e-mail

info@traduceri-romania.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura