Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Servicii traduceri tehnice, juridice, economice, sportive

0 stars: 0.00 din 0 pareri

19 lei Lei
Out Of stock
Descriere
AHR Translations

“Traducerea este cea care transforma totul pentru a nu schimba nimic.” (Günter Grass)

Biroul de traduceri AHR TRANSLATIONS a fost infiintat din dorinta de a reprezenta un sprijin in interactiunea oamenilor cu populatiile din afara granitelor tarii intr-o maniera profesionista si fiabila. Din experienta de aproape un deceniu, fondatorii AHR TRANSLATIONS au invatat care sunt cerintele, exigentele si asteptarile clientilor in materie de calitate si seriozitate, dar si care sunt provocarile din domeniu, cautand sa se perfectioneze in permanenta si sa duca la buna indeplinire misiunea fundamentala de a veni in intampinarea cerintelor clientilor, acordand atentia cuvenita serviciilor prestate.

AHR TRANSLATIONS vine in sprijinul dumneavoastra si al afacerii dumneavoastra cu un pachet de servicii si avantaje precum: traduceri, interpretariat, colationare, revizii specializate traduceri, editare si prelucrare traduceri (DTP Profesional), legalizare notariala, servicii de curierat si cursuri de limbi straine.

Ţinand seama de faptul ca piata cererii de servicii este intr-o continua crestere, exigenta privind serviciile prestate de echipa noastra de traducatori este foarte mare. Tocmai de aceea, lucram numai cu traducatori autorizati de catre Ministerul Justitiei, care au experienta in domeniul traducerilor si care isi iubesc meseria.
Si cum sa nu isi iubeasca meseria cand traducatorul este un mediator intre culturi, un factor de modernizare, de dialog intre civilizatii?

Ne mandrim cu un portofoliu din care fac parte societati nationale si internationale de renume, la care se adauga in permanenta nume importante din mediul de afaceri, ceea ce ne recomanda pe piata ca fiind unul dintre furnizorii de top in domeniul traducerilor autorizate, confirmand inca o data valoarea muncii noastre.

Stam la dispozitia partenerilor nostri de afaceri cu o echipa formata din peste 200 de traducatori cu experienta, peste 30 de revizori specializati in diverse domenii si de asemenea manageri de proiect care administreaza in permanenta intregul proces de traduceri al proiectelor dumneavoastra.

Traduceri Tehnice
Traduceri Juridice
Traduceri Economice
Traduceri Marketing
Traduceri Medicale
Traduceri Farmaceutice
Traduceri Telecomunicatii
Traduceri Electronice
Traduceri IT
Traduceri Literare
Traduceri Industria Chimica
Traduceri Stiinte Matematice
Traduceri Sociologie
Traduceri Psihologie
Traduceri Politologie
Traduceri Agricole
Traduceri Arta
Traduceri Istorie
Traduceri Geografie.

Livrare acte oriunde in tara sau strainatate !
Trimite mesaj
Din Gura in Gura