Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
CCCP Trading Srl-D
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Irigator - para N9
18 lei
Brand
N9
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Irigator tip para
nr 9

Indicatii: Pentru spalaturi, irigari intestinale si vaginale. Realizat din PVC moale si neted, cu canula rigida ( sau cu varf flexibil si moale ). Inainte de a utiliza irigatorul tip para, este necesar sa parcugeti urmatoarele etape:

Pregatirea: Se va pregati medicamentul pentru spalaturi si se va umple rezervorul irigatorului .
Introducerea canulei irigatorului: Este recomandat ca irigarea (intestinala) sa se faca in pozitia culcat, intr-o cada goala sau stand sub dus. De asemenea, se poate face in pozitia sezand pe bideu sau pe toaleta.

Irigarea: Se apasă pe rezervor pâna când acesta se goleste.

Dupa terminarea irigarii: Se scoate incet varful irigatorului, fara a permite destinderea rezervorului, pentru a nu absorbi in rezervor secretii.

Intretinere: Irigatorul este recomandat a se folosi exclusiv doar de o singura persoana. De la rezervor se decupleaza canula irigatorului. Ambele piese se spala in apa fierbinte (până la 90 de grade C), se clateste si se lasa apoi sa se usuce. A nu se steriliza. Nu se folosesc produse de curatare care contin lamaie sau acizi. In caz de îndoieli privind modul de utilizare, contactati un medic de specialitate.

Pastrare: A se pastra in incapere la temperaturi de 0...+25 C. A se evita actiunea acizilor, bazelor, solventilor si altor substante nocive.
Din Gura in Gura