Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
CCCP Trading Srl-D
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Termofor, buiota cauciuc pentru terapie termica 2, 3 litri
22 lei
Brand
N2
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Termofor - buiota cauciuc

pentru termoterapie cu lichide reci/fierbinti

Nr 3 (3 l) - 26 LEI
Nr. 2 (2 l) - 22 LEI

Termoforul acţionează local prin încălzirea ţesutului de la suprafaţa corpului, îmbunătăţind astfel irigarea sangvină.

Aceasta exercită o acţiune favorabilă asupra nutriţiei ţesuturilor (intensifică metabolismul etc.), relaxarea pe cale reflexă organele abdominale spazmate, atenuând durerile viscerale, sporeşte resorbţia focarului inflamator, stimulează fagocitoza etc. Efectul aplicării termofoarelor depinde atât de temperatura lui, cât şi de durata acţiunii. Înainte de aplicare aproximativ 2/3 din volumul pernuţei se umple cu apă fierbinte, se controlează dacă nu curge, se scoate aerul rămas în ea şi se închide ermetic. Pentru a preveni arsurile, se recomandă ca termoforul să fie învelit într-un prosop, apoi aplicat pe regiunea respectivă a corpului.

Pastrare:A se pastra in incapere la temperaturi de 0...+25 C, la o distanta nu mai mica de 1 m de la sursele de caldura. A se evita actiunea acizilor, bazelor, solventilor si altor substante nocive.

Intretinere: curatarea este de obicei necesara doar pentru murdaria bruta si pentru schimbarea pacientului. Pentru a curata capacul, acesta se pune in apa calduta cu detergent si se spala cu o perie moale. Nu se folosesc produse de curatare care contin lamaie sau acizi.
Din Gura in Gura