Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Total Comfort Zone Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Incalzitor Infrarosu hale, sere
Brand
SMART 2000 IP24
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Sistem de incalzire high class ce poate fi colorat in negru, argintiu sau alb stralucitor (RAL9010) !

Compact si usor de folosit, SMART 2000 IP24 arata bine nu numai in garaj, ateliere sau in hale industriale, dar mai ales cu ultima protectie anti stropire, pe balcon sau terase.

Reflectorul de caldura asigura distributia uniforma a caldurii. Intr-adevar un mod inteligent (smart) de a incalzi.

Compact si simpu, perfect pentru garaje si balcoane, face o treaba deosebita in industrie, ca de exemplu, in incalzirea punctelor de lucru sau pentru incalzirea sau uscarea diferitelor materiale. Reflectorul mare asigura un optim de performanta.

SMART TOWER cu controller integrat. Prima clasa de incalzitoare portabile pentru aplicatii din cele mai neobisnuite, in comercial sau industrial. Combinat cu confortul unui dimmer integrat, solutia este perfecta pentru orice domeniu.

Fii inteligent (smart) cu modelele SMART 800 si SMART 1300 in alb sau argintiu. Dimensiuni compacte pentru obiecte sau camere mici, in corturi sau baldachin.

Creeaza-ti acasa o sauna in infrarosu fara a avea nevoie de o cabina. IR SPA necesita un spatiu minim si e usor de instalat.

Converteste o baie mica intr-o oaza de confort, extrem de rapid. O priza obisnuita si un mic spatiu si vei beneficia de sistemul care iti aduce relaxare si o intarire a sistemului imunitar.

Incalzitorul in infrarosu de sauna produce unde lungi si scurte pentru a crea o temperatura de aproximativ 45-50 grade Celsius.

Vei simti o caldura placuta ce patrunde in corp si stimuleaza circulatia sangelui si metabolismul.
Din Gura in Gura