Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Neotek Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Dispozitiv de protectie bio-informationala Torser
240 €
Brand
Torser
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
TORSER este primul dispozitiv portabil care asigura echilibrul bioenergetic si protectie bioinformationala complexa omului la radiatii electromagnetice, geopatogene, psihotronice si de alta natura, bazat pe cea mai avansata tehnologie in domeniul fizicii cuantice.

Torser este elaborat pe baza tehnologiilor militare rusesti de catre oameni de stiinta care au lucrat la proiectul de neutralizare a reactoului de la Cernobil.

In Torser sunt utilizate tehnologii unicat, si anume, "incarcare in camp de torsiune", microgeneratorul magnetic cu polul sferic, nucleul matriceal quasi-fractalic. Are perioada de functionare minim 8 ani, raza de actiune de 2.5m si cel mai important, Torser nu are sursa de alimentare electrica, desi nu produce campuri electromagnetice nocive precum celelalte aparate existente pe piata care folosesc bateria sau priza electrica.

Torser, fiind generator bioenergoinformational, permite actionarea concometent pe toate 3 nivele principale al organismului: informational, energetic si fizic.

Pe baza cercetarilor si a experimentelor recente, s-a descoperit ca, in timpul functionarii calculatoarelor, televizoarelor, telefoanelor mobile, a cuptoarelor cu microunde, transportului electric, a sistemelor de teleradiocomunicatii si a altor echipamente electrice, este prezent campul axial de stanga (levogir)- componenta a radiatiilor electromagnetice care este dovedit nociv si afecteaza grav structura energoinformationala a omului.

Organizatia Mondiala a Sanatatii (WHO) avertizeaza ca tocmai datorita acestor radiatii electromagnetice apar primele simptome comune precum: usturime oculara, dureri de cap, acnee, caderea parului, somnolenta, stari depresive, nervozitate, scaderea libidoului, etc.

Ultimele studii in domeniul bio-fizicii efectuate de Institutul de Sanatate Publica din Romania confirma ca aceste simptome, in timp relativ scurt, duc la cele mai grave imbolnaviri: a sistemului imunitar, endocrin, psihic, reproductiv. Printre primele se enumara: afectiuni psihoemotionale, cardiovasculare, gastrointestinale, dermatologice, urogenitale, canceroase, etc.

La primul contact cu Torser, aproape toti utilizatorii confirma aparitia rapida starilor precum: liniste si echilibrul, somn mult mai profund si mai odihnitor, disparitia sau ameliorarea puternica a durerilor dupa aplicarea Torser-ului pe zone cu probleme, furnicaturi, caldura sau rece in anumite parti ale corpului care dispar in scurt timp, toate acestea fiind rezultatul proceselor rapide de crestere si echilibrare a bioenergiei.

Efectul rapid de protectie, energizare si echilbrare in urma utilizarii Torser-ului a fost dovedit prin zeci de mii de teste cu ajutorul diferitelor aparate medicale precum complexul computerizat GDV-Camera sau aparatelor de biorezonanta precum Oberon, Tordi, Scio, etc.

Generatorul TORSER este protejat prin patent international in 84 de tari, iar principiile de functionare prin 10 brevete speciale .

De asemenea, TORSER are numeroase diplome internationale, a fost numit "Cea mai buna inventie" si "Produsul anului 2010".
Din Gura in Gura