Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Grilaj metalic de protectie hidroizolatii

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hidroizolare subsol, beci, pivnita
Out Of stock
Descriere
Grilajul metalic de protectie este folosit pentru facilitarea montajului profilelor de etansare expandabile HYDROBENT.

Prin fixarea grilajului metalic de protectie peste profilele expandabile HYDROBENT se impiedica deplasarea acestora si sunt prevenite eventualele greseli de montaj.

Totodata, prin utilizarea grilajului metalic de protectie este prevenita deteriorarea accidentala a profilelor de etansare expandabile HYDROBENT dupa montarea acestora pe suprafata rostului de turnare.

CUM FUNCTIONEAZĂ
Grilajul metalic de protectie a fost creat pentru fixarea profilelor de etansare expandabile HYDROBENT pe suprafata rosturilor de turnare din beton sau beton armat.

Utilizarea grilajului metalic de protectie este obligatorie atunci cand profilele de etansare expandabile HYDROBENT sunt montate pe suprafata verticala a rosturilor de turnare, prevenindu-se astfel sectionarea profilelor bentonitice.

Se fixeaza folosind cuie de beton, aplicate din 25 in 25 cm sau de fiecare data cand pe suprafata betonului exista o iregularitate sau o asperitate.

AVANTAJE
Fabricat din otel galvanizat
Asigura fixarea optima a profilelor bentonitice aplicate pe suptafetele verticale
Adaptat perfect la dimensiunea profilelor bentonitice HYDROBENT
APLICATII
Grilajul metalic de protectie se foloseste pentru fixarea si protejarea profilelor de etansare expandabile HYDROBENT, atat pe suprafete verticale, cat si orizontale.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura