Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Costalexim S.r.l

0742071666, 0762206111

Despre noi

Trimite mesaj
Cu o echipa de 5 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de carne congelata de pui, mezeluri din pui - salam, piept de pui, copanele, pulpe, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania.

Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie.

Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente.

Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Costalexim S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei.

Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.
Produse si servicii:
carne congelata de pui, mezeluri din pui - salam, piept de pui, copanele, pulpe
Tipul companiei:
Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1994

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Costalexim S.r.l
Persoana de contact: Anton Paul
Adresa: Bd. Camil Ressu, Nr. 35, Bl. N5, Sect. 3, Cod 31741
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0742071666
Telefon mobil: 0762206111