Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Top Rubber Service

Produse Si Servicii De Top
0742017638, 0742017638

Despre noi

Trimite mesaj
Sc Top Rubber Service Srl este reprenzentanta oficiala a companiei Germane Rema Tip Top.

Firma germana Rema Tip Top este producatoare de articole de cauciuc, adezivi de vulcanizare la rece si materiale de vulcanizare la cald, materiale pentru reparatii benzi transportoare, accesorii pentru transportoarele cu banda, precum curatitoare, cauciuc pentru sorturi, materiale pentru protectii antiabraziune, benzi transportoare, etc.

Pe langa aceste produse Rema Tip Top a dezvoltat un know-how de exceptie, in ceea ce priveste mentenanta benzilor transportoare, inclusiv reparatii, vulcanizari de banda transportoare, cauciucarea tamburilor sau protectia suprafetelor impotriva uzurii.

Avand in vedere posibilitatea de a folosi materiale de cea mai buna calitate precum si sprijinul acordat de Rema Tip Top prin know-how si sfatul specialistilor, colectivul tanar TOP RUBBER SERVICE doreste ca sa ofere clientilor servicii la standardele reale ale Rema Tip Top si sa satisfaca nevoile acestora la cel mai inalt nivel.

Apelati la noi cu incredere, TOP RUBBER SERVICE si REMA TIP TOP, impreuna, vor gasi o solutie la problema dumneavoastra.
Produse si servicii:
banda transportoare, adeziv vulcanizare, cauciucare tamburi, vulcanizare benzi transportoare, lipire benzi transportoare, solutii lipire, solutie vulcanizare
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2013

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Top Rubber Service
Persoana de contact: Tar Csaba
Adresa: Florilor, Nr.316
Localitate: Floresti
Judet: Cluj
Telefon: 0742017638
Telefon mobil: 0742017638
Website: http://www.toprs.ro