Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Topp Romania Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Descriere
In categoria benzilor pliate, specialistii Topp Romania isi demonstreaza maiestria, imbinand traditionalul cu modernul si rapiditatea automatizarii cu migala artizanala, realizand adevarate benzi artistice, foarte apreciate de clienti. Benzile taiate pe drept sau pe bie, din materiale simple sau luxuriante precum dantela, lurex, tul, organza, satin pot fi incretite in diverse moduri: pe margine, pe mijloc, cu mai multe randuri concomitente de incretire (la mai multe ace), intr-un singur strat sau mai multe suprapuse. Marginile benzilor cu volanase sau falduri pot fi finisate prin surfilare, cusut tivit sau cusatura de tip rizzi piti. Topp Romania poate executa benzi pliate cu diferite dimensiuni si structuri ale pliurilor, fie ca vorbim de banda traditionala de betelie de pantaloni, fie ca vorbim de moda feminina cu diferitele sale modele.

O categorie interesanta este si cea a benzilor textile manual prelucrate, fie din cordoane textile fabricate in-house, fie din banda satinata tip rips. Pentru ca majoritatea sunt de inspiratie german-austriaca, fiind folosite la decorarea in special a costumelor traditionale bavareze si tiroleze - renumitul DIRNDL - benzile au si o denumire specifica: benzi tip froschgoscherl (in forma de fundita), herzerueschen sau tuetenrueschen (in forma de inima), muschelrueschen (forma de scoica), windradrueschen (in forma de moara de vant), pfeilkegelrueschen (in forma de varf de sageata), sturmwellenrueschen (forma de valuri in furtuna), doppelwellenrueschen (forma de val dublu). Aceste benzi sunt realizate individual, in metraje sau in diverse combinatii, unele cu altele.

Orice noua cerinta din partea clientilor reprezinta pentru noi o provocare si o dezvoltare a portofoliului de produse , astfel incat va asteptam cu interes sa le realizam impreuna.
Din Gura in Gura