Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Top Labels

Import si distributie textile
0723.195.266,

Despre noi

Trimite mesaj
Top Labels
Top Labels, companie specializata pe importul si distributia de produse textile, are in prezent un portofoliu de peste 38 de branduri de renume international: Kariban, Alo Sport, Sol`s, Fruit of the Loom, Gildan, Kariban, Boost Up, Regatta, Serie Graffic, Harvest, DAD, Grizzly, Bella, Hanes, Cross Island, Russell, Quadra, Kustom Kit, B&C, Adler, Dragon Sport, Nike, Harvst, Stedman, Baby Bugz, fiind doar cateva dintre brandurile pe care vi le propunem.

http://www.toplabels.ro va prezinta produsele a peste 35 branduri, cu detalii tehnice complete.

Utilizand acest site, aveti la dispozitie un instrument extrem de util: reusind, prin cautarea incrucisata de pe site sa ajungeti rapid la produsul dorit prin sortarea unor parametri extrem de precisi.

Pe langa aceste produse va oferim si servicii de personalizare prin serigrafie, termo-transfer, broderie.

Distribuim produsele atat prin magazine specializate in sistem retail, sau prin reteaua noastra de distribuitori, mai multe detalii pe http://www.toplabels.ro.

Incurajam relatiile pe termen lung si in acest sens am dezvoltat un program de fidelizare care include si o lista atractiva de discount.

In acest sens pot vorbi de la sine nume mari precum: Novensys, Rittal, Bursa Romana de Marfuri, Ductil, Librariile Alexandria, Oferte Speciale, Cargil, Amber Tehnologies, Real Racing, Rompescaria, Rombat, Asbis, Save or Cancel, Agentia Nationala pentru Sport, Orbit - transporturi internationale, Trattoria Verdi.

La cerere va punem la dispozitie cataloage, liste de preturi si orice alte informatii.

Ne propunem sa incurajam si promovarea brandurilor romanesti, in acest sens lansam un semnal producatorilor romani de a ne contacta in vederea unei posibile colaborari.

Site: http://www.toplabels.ro
E-mail: office@toplabels.ro
Tel.: 0723.195.266.
Produse si servicii:
sacose bumbac, bluze, tricouri polo si t-shirt, hanorace, destinate personalizarii cu ocazia promovarii evenimentelor proprii sau realizarea unor produse finale cu o mare valoare creativa
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2008

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Top Labels
Persoana de contact: Shvets Elena
Adresa: Str.Dinca Stefan, Nr.14, Sector 5
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0723.195.266
Website: http://www.toplabels.ro