Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Top Design Construct
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Amenajari interioare, zugraveli
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Tot procesul de transformare a unui spatiu gol sau nepotrivit pentru cerintele dumneavoastra, intr-un spatiu confortabil, si cu un design nou.

In domeniul amenajarilor interioare, compania noastra va ofera urmatoarele servicii: de la gleturi, zugraveli interioare, zugraveli exterioare, placari gresie si faianta, scafe, pereti despartitori, montaj sau reconditionat parchet, la aer conditionat instalatii sanitare si electrice, pana la tamplarie PVC sau Aluminiu.

Suntem specializati in amenajari interioare apartamente, birouri, spatii comerciale, vile si case si amenajari interioare de orice tip.

ZUGRAVEALA
Probabil cea mai importanta parte a renovarii unei locuinte, o reprezinta zugravitul, fie cel interior, fie exterior. Pentru cele mai multe persoane, cel mai important lucru atunci cand se apuca de zugravit este sa aleaga culoarea perfecta, insa uita sa tina cont si de alte variabile, cum ar fi calitatea materialelor si persoanele care se ocupa de zugraveala.

Culorile peretilor determina in mare masura efectul asupra oamenilor si a atmosferei unei incaperi, avand totodata capacitatea de a masca anumite defecte ale acesteia sau chiar a le infrumuseta.

In domeniul zugravelilor (vopsitorii actilice, lavabile) va oferim urmatoarele servicii: Zugraveli interioare si exterioare decorative, zugraveli interioare si exterioarein 2 sau mai multe culori, zugraveli birouri, spatii comerciale, apartamente si Orice alt tip de zugraveli.

MONTAJ RIGIPS
Montam rigips in orice tip de spatiu pornind de la amenajarea camerelor de locuit, a spatiilor de birouri, putand fi de asemenea folosit inclusiv pentru subsoluri sau poduri.

Serviciile pe care le oferim in domeniul montajului de rigips sunt urmatoarele: montaj tavane din rigips pe structuri metalice sau din lemn, montaj tavane din lamele de aluminiu si tavane minerale casetate, montaj pereti de compartimentare, placare cu rigips a peretilor din beton sau caramida, Montaj scafe din rigips

Pentru mai multe detalii si poze de la lucrari va invitam sa vizitati pagina noastra de facebook: https://www.facebook.com/zugravamenajari01/

Nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0729987944 sau 0765566657
Din Gura in Gura