Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Benzi pentru laminoare aluat, foetaj si masini rulare aluat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
WBCPU-14
Out Of stock
Descriere
Benzile din bumbac impregnate cu poliuretan sunt utilizate in special in industria alimentara,pentru laminoare aluat, masini de rulat aluat, unde produsul intra in contact cu suprafata de transport.Benzile din bumbac impregnate cu poliuretan sunt uşor igienizabile potrivite pentru transportul alimentelor,respecta normele FDA si HACCP privind siguranţa alimentara.

Acestea au o rezistenţă mare la uleiuri si grăsimi vegetale si animale si sunt foarte rezistente la acţiunea factorilor mecanici şi a fctorilor corozivi.

Domeniile in care pot fi utilizate benzile din bumbac impregnate cu poliuretan variază de la procesarea zahărului,a produselor de panificatie, pana la ciocolaterie.

Materialele din care sunt confecţionate benzile prezintă rezistenţă excelentă la frecare, temperaturi înalte,uleiuri si praf.Sunt folosite pe scară largă pentru acţionarea pe role.
In cazul in care doriţi sa faceţi o comandă va rog sa verificati cu mare atenţie circumferinţa benzii transportoare şi sistemul de intindere de pe utilajul d-tră.
Pentru informaţii suplimentare vă rog să mă contactaţi !
Trimite mesaj
Din Gura in Gura