Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Consultatie juridica pe baza de abonament lunar
17744 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Intr-o lume in continua miscare compania noastra ofera persoanelor fizice si juridice servicii de consultanta juridica pe baza de abonament lunar incepand de la 50 euro si pana la 300 de euro, abonamente care acopera intreaga ramura de drept.

In baza serviciilor noastre pe baza de abonament lunar, compania noastra vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu specialistii nostri, specialisti care in functie de nevoile dumneavoastra va recomanda tipul de abonament care vi se potriveste cel mai bine.

Avantajele unui asemenea serviciu consta in aceea ca, veti avea parte de sfaturile specialistilor nostri 24 de ore din 24, rapiditatea si efcienta fiind punctul nostru forte.

Practic prin abonarea dumneavoastra la serviciile companiei noastre, va face ca problemele juridice de orice natura de zi cu zi sa devina mult mai usoare datorita specialistilor nostri.

Daca doriti sa aveti parte de sfaturi si servicii ireprosabile din partea specialistilor nostri nu trebuie decat sa ne contactati la nr.0768.404.087 si sa alegeti unul din abonamentele noastre clasic, standard, silver si gold si totul va deveni mult mai simplu pentru dumneavoastra.
Din Gura in Gura
Alte Produse