Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Bestliner Srl

021315 8536, 0742097609

Despre noi

Trimite mesaj
Firma noastra, infiintata in anul 2007, se ocupa cu comercializarea de prelete, prelate camion, prelate tir, copertine, inscriptionari prelate, reparatii prelate, marchize, corturi, corturi industriale.

Prelatele pot fi comercializate la metru patrat, sau pot fi personalizate in functie de nevoile clientului. In aceste conditii specialistii nostri va stau la dispozitie pentru a alege impreuna materialul potrivit si tipul de print adecvat nevoilor dvs.

In functie de comenzile clientilor Best Liner asigura servicii complete de confectionari si montaj prelate pe structuri noi sau existente pentru camioane, corturi de orice dimensiune, copertine (fixe sau mobile), piscine, barci, terenuri de sport, etc.

Venind in intampinarea nevoilor clientilor, Best Liner va pune la dispozitie un atelier mobil pentru reparatii prelate dotat cu toate materialele si echipamentele necesare pentru a asigura remediere pe loc a prelatelor deteriorate.
Produse si servicii:
prelate camion, prelate tir, copertine, inscriptionari prelate, reparatii prelate, marchize, corturi, corturi industriale
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2007

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Bestliner Srl
Persoana de contact: Cojocaru Ionut
Adresa: Gherghitei Nr. 62
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 021315 8536
Telefon mobil: 0742097609