Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Tiravis Srl

24 hour with you
0318 054 958/ 0318053569,

Despre noi

Trimite mesaj
Societatea Tiravis Srl infiintat in anul 2003, este unic importator si distribuitor al produselor electrocasnice Taurus, masinilor de cafea Minimoka, aparatura si mobilier profesional Winsor pentru frizerii si saloane de beauty si produse calorice Daga in Romania. Brand-urile: Taurus, MiniMoka si Winsor apartin de Taurus Group (Spania) iar Daga apartine Grupului Daga (Spania)
www.tiravis.ro

Avand o vasta experienta in domeniul distributiei societatea Tiravis ofera produse de inalta calitate asigurand totodata un service national eficient, spre deplina satisfacere a clientilor nostri.

Taurus s-a infiintat in anul 1962 in localitatea Oliana din regiunea Catalonia - Spania si are experienta de peste 50 de ani in productia de electrocasnice de inalta calitate. Produsele electrocasnice Taurus se vand,la nivel national, in magazine independente,in magazine on-line cat si in reteaua de Hypermarketuri CORA

Filozofia companiei Taurus poate fi rezumata in cinci concepte: solutii, inovatie, calitate, economie si resurse umane.

Solutii de a face viata mai usoara cu ajutorul unor produse functionale, concepute pentru a satisface nevoile dumneavoastra, pentru a imbunatati calitatea vietii si a va ajuta sa obtineti confortul in casele Dumneavoastra.

Inovatii utile cu o echipa de R & D a carui preocupare este de a face viata mai usoara pentru tine dupa tendintele de consum, cu cele mai recente progrese in tehnologie si simplitate.

Calitate, deoarece organizatia noastra are un Sistem de Management al Calitatii, conform normelor ISO 9001, am testat toate produsele noastre folosind controale stricte, care respecta aceste standarde pentru a face produse pentru cei mai exisgenti clienti.

Mai mult decat atat, suntem foarte mandri ca am pus in aplicare normativul ISO 14001/2004 ca o demonstratie a angajamentului si respectul nostru pentru mediul inconjurator.

Servicii care sunt adaptate la necesitatile dumneavoastra, cu relatie directa client service care se refera, la ascultarea nevoilor dumneavoastra si a raspunde prompt la toate intrebarile dumneavoastra. Avem, de asemenea, o retea rapida si eficienta de serviciu tehnic.

Noi facem toate acestea disponibile, cu bugetul dvs. in minte, oferind produse de calitate si caracteristici maxime la un pret corect.

Nici unul dintre aceste lucruri nu ar fi posibil fara colaboratorii nostri. Succesul produselor noastre, depinde de ei si pentru asta le multumim.
Taurus, mereu cu tine!
www.taurus.ro

Masinile de cafea MiniMoka - De 40 de ani umplu casele cu aroma cafelei. Experiena MiniMoka ne-a adus mai aproape de cafeaua perfecta care a fost dobandita cu trecerea anilor. Descopera povestea masinilor de cafea MiniMoka pe websit-ul: www.minimoka.es.
Produse si servicii:
import de electrocasnice Taurus, aparate de cafea Minimoka, aparate profesionale de beauty Winsor si produse calorice personale Daga (perne, saltele, paturi termice)
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2003

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Tiravis Srl
Persoana de contact: Dumitru Radu
Adresa: Soseaua Dudesti Pantelimon, Nr. 23, Sect. 3 (Statia de metrou Republica)
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0318 054 958/ 0318053569
Website: http://www.tiravis.ro