Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Perlings
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Apartamente noi in chirie in Satu Mare
27000 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Oferta noastra consta in locuinte cu o suprafata cuprinsa intre 60 mp si 121 mp, intro cladire cu 4 nivele, cu apartamente la etaje si birouri la parter. Apartamentele au centrala comuna, iar fiecare apartament are bucataria mobilata ( inclusiv aragaz ), baia dotata si are contoare individuale.

Imobilul fiind pozitionat strategic, aveti acces rapid in toate zonele orasului, are finisaje moderne, geamuri mari, luminoase, baia dotata, toate utilitatile...front stradal, vizibilitate excelenta asupra orasului.

Apartamentele au sitem de comunicatii, telefon si internet wireless, TV satelit, chiar si cu posturi straine. Este ideal pentru firme, pentru a caza delegatii, oaspeti, parteneri de afaceri, familia sau prietenii.

Cladirea are portar, lift nou, finisaje deosebite, parcare mare in fata imobilului, incalzire si apa calda nonstop.

Apartamentele cu 2 camere nemobilate, pot fii inchiriate la 150 euro / luna, cele cu 3 camere la pretul de 200 euro / luna, iar penthous-urile la 200 euro / luna.

Mobilate, apartamentele cu 2 camere, pot fii inchiriate la 200 euro / luna, cele cu 3 camere la pretul de 250 euro / luna, iar penthous-urile la 250 euro / luna. Vanzare la 27.000 euro.

Pentru oferta completa de preturi, aparatamente nemobilate, semi-mobilate sau total mobilate si dotate ( mobilier, frigider, TV, internet, masina de spalat ) va rugam sa ne contactati.

Apartamentele pot fii inchiriate pentru 24 ore, sau pe termen lung. Pentru detalii sunati la 0756553861, sau puteti folositi fereastra de contact de mai jos.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura