Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Balsam de rufe parfumat Tesori d'Oriente Byzantium 750 ml
1098 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Aromele delicate si exclusive oferite de catre Tesori d'Oriente iti imbratiseaza in sfarsit hainele si lenjeria de acasa. Esenta Trandafirului Negru, in versiunea sa cea mai rara si mai misterioasa, este mangaiata de notele calde ale lui Labdano, oferind spalarii dvs. un miros intens, incantator si imbietor. Formula cremoasa imbogatita cu microcapsule si fara coloranti, relaxeaza tesaturile si faciliteaza calcatul.

Recomandari de utilizare: Doze recomandate pentru 4/5 kg de rufe: urmariti instructiunile grafice pentru spalarea automata si cea manuala. La spalarea manuala, utilizati produsul inainte de ultima clatire.
Cu continutul acestui recipient este posibila efectuarea a 30 de spalari. Un capac dozator are circa 25 ml. Diluand continutul acestui recipient cu apa, se pot obtine 3 litri de balsam traditional, in acest caz inmultiti de patru ori dozajul dorit.

Compozitie chimica (Reg. CE 648/2004): 5 - 15% Tensioactivi cationici.

Alte componente: Parfum, Benzisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Methylchloroisothiazolinone. Alergeni: Alpha-Isomethyl ionone, Citronellol, Coumarin. Atentie: Provoaca iritatii ale pielii. Provoaca grave leziuni oculare. IN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clatiti abundent cu apa timp de cateva minute. Indepartati, daca este cazul, lentilele de contact si continuati clatirea. Daca iritatia persista, contactati imediat medicul.

In cazul in care consultati medicul, puneti-i la dispozitie ambalajul sau eticheta produsului. A nu se lasa la indemana copiilor. Cititi eticheta inainte de utilizare. Purtati manusi de protectie. Protejati-va ochii si fata.

Greutate neta: 750 ml.

Testat la crom, nichel si cobalt (continut de crom, nichel si cobalt < 0,00001%). Nu contine coloranti sintetici. Formula concentrata, numar de spalari: 30.
Din Gura in Gura