Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

International Tibecom & Co Srl

Originalul doar aici din 2003!
0268310818, 0746143877

Despre noi

Trimite mesaj
Suntem un colectiv care functioneaza ca o familie, unde respectul fata de clienti si furnizori, dorinta continua de imbunatatire a performantelor si spiritul de echipa sunt la ele acasa.

Echipa Tiberius Grup, in frunte cu cel care a pus bazele acestui grup de firme, este cea care in anul 2003 intra pe piata ca si distribuitor.

Produse apartinand brandurilor consacrate au trecut prin mainile oamenilor nostri si au ajuns in casele clientilor in cea mai buna forma.

Tesori d'Oriente, Vidal, Perlier, Bionsen, Chanteclair, Winni's, Pulirapid, Fila, Madel. Echipa Tibecom se ocupa ca aceste produse sa ajunga in casele clientilor nostri!

Daca nu va lasati convinsi atunci Cocolino, Domestos, Dove, CIF, Dash, Ariel sunt doar cateva nume in portofoliul nostru pentru care distribuitori din intreaga tara, mai mari sau mai mici, revin mereu cu comenzi en gross.

Magazinul online CleanSea este deschis 24/7 pentru cei care doresc sa descopere produsele noastre sau sa plaseze o comanda.

Seriozitatea ne-a recomandat de-a lungul anilor, asa incat la momentul actual distribuim volume importante atat pe piata romaneasca cat si in pietele Europei de Est.

Suntem in continua expansiune, cautam extinderea relatiilor noastre de colaborare insa nu neglijam nici consolidarea celor deja existente, atat pe piata traditionala cat si pe cea moderna.

Va invitam sa descoperiti mai multe despre noi.
Produse si servicii:
cosmetice, parfumuri, ingrijire corporala, ingrijire orala, ingrijire faciala, ingrijire par, produse de curatenie, produse barbatesti, produse bebe, produse bio
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2003

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: International Tibecom & Co Srl
Persoana de contact: - -
Adresa: Str. Zizinului, Nr. 113A, Hala 1, Corp 3
Localitate: Brasov
Judet: Brasov
Telefon: 0268310818
Telefon mobil: 0746143877
Fax: 0268330746
Website: http://www.cleansea.ro